Ligue 1: Saint Etienne vs Lyon

Spectacolul vine din Franţa în acest sfârşit de săptămână. După ce ieri am asistat la victoria celor d ela PSG cu scorul de 9-0 contra celor de la Amiens, astăzi avem programat derby-ul acestei runde. Vecine de clasament, Saint Etienne vs Lzon se vor duela într-un joc ce se anunţă a fi unul foarte spectaculos dar şi cu o miză foarte mare. Vecine de clasament şi despărţite de doar două puncte cele două echipe îşi propun să rămână în lupta pentru locul secun al clasamentului. Acest lucru se poate întâmpla doar dacă vor reuşi să se impună astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în fiecare zi.

Spectacol între Saint Etienne vs Lyon.

Sint Etienne pare a fi echipa mai avantajată. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a treia a clasamentului. În acest sezon au reuşit să acumuleze 36 de puncte. În acest an au arătat o formă foarte bună. În cele două partide disputate în Ligue 1 în 2019 au reuşit să îşi treacă în cont două victorii. Ambele succese au fost obţinute la un singur gol diferenţă.Ceea ce este foarte important pentru verzi în meciul de astăzi este faptul că nu vor avea nici un jucător indisponibil. Pariază şi câştigă în fiecare zi alături de noi doar cu biletul zilei.

Lyon pare a porni cu şansa a doua în acest meci dar rămâne o echipă foarte periculoasă ce poate lovi în orice moment. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a treia a clasamentului fiind la doar două puncte distanţă de cei de la Saint Etienne. Lyon a reuşit să acumuleze 34 de puncte. Ceea ce îi îngrijorează pe oaspeţi este faptul că nu au câştigat de mult timp. În ultimele trei etape disputate în Ligue 1 au obţinut trei rezultate de egalitate. Forma de moment poate conta decisiv pentru această partidă.

Saint Etienne vs Lzon este derby-ul rundei cu numărul 21 în ligue 1. Ne aşteptăm ca oaspeţii să câştige. Ei au o cotă de 3.15 pentru victorie. Dacă dorim să abordăm un pariu mai sigur putem paria pe 1X care ne va aduce o cotă de 1.80. Ţinând cont că ambele echipe au ofensive foaret puternice putem paria pe faptul că ambele formaţii vor reuşi să înscrie. Un GG în acest meci ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de noi şi pe termen lung o să reuşeşti să câştigi.