Ligue 1: Rennes vs Lyon

O nouă rundă din Ligue 1 va debuta în această seară. Runda cu numărul 30 din hexagon va fi deschisă de un joc foarte interesant. Rennes va primi vizita celor de la Lyon. Cele două formații practică un fotbal spectaculos și bazat pe ofensivă astfel că ne așteptăm să asistăm la un meci foarte interesant. Meciul tur dintre cele două formații a fost castigat de cei de la Rennes cu scorul de 2-0. Diferența de puncte dintre cele două formații este destul de mare dar asta nu înseamnă că avem o favorită la victorie. Pariază și câștigă alături de noi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Derby între Rennes vs Lyon

Rennes are avantajul de a evolua pe teren propriu în această seară. Totuși pentru ei se anunță a un meci foarte dificil. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 8-a a clasamentului. Ei au reușit sa acumuleze doar 41 de puncte. Înainte de pauza competițională au fost eliminați și din optimile de finală ale UEFA Europa League de către cei de la Arsenal. Pentru partida din această seară Rennes nu se va putea baza pe Beal, Danze, Guitane și Traore. Aceste absențe își vor pune absența asupra jocului de astăzi a celor de pa Rennes. Într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu cei de la Rennes ocupă poziția a 7-a. Sprijinul propriilor suporteri poate anula absențele. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt pe Beturi.ro. Lyon este văzută ca favorită în partida din această seară. În acest sezon oaspeții partidei de astăzi au arătat că sunt echipa mai puternică. Lyon ocupă poziția a treia a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 53 de puncte. Obiectivul lyonezilor este clasarea pe poziția a doua a clasamentului la finalul sezonului. Sunt la 4 puncte distanță de această poziție. Lotul celor de la Lyon nu este afectat de accidentări astfel că vor porni cu prima șansă. Tete este singurul indisponibil.

Partida dintre Rennes vs Lyon se anunță a fi o partidă foarte interesantă. Ambele echipe speră să obțină cele trei puncte puse în joc doar noi vom merge pe o victorie a oaspeților. Acest pariu ne va aduce o cotă se 2.15. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia vor reuși sa marcheze ambele echipe. GG la o cota de 1.80 este un pariu foarte avantajos în opinia noastră. Pariază în fiecare zi alături de noi și o să câștigi.