Ligue 1: PSG vs St. Ettienne

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
PSG - St. Ettienne
1
1.22
X
6.40
2
12.50

Se anunță sărbătoare pe Parc des Princes. PSG va da din nou recital. PSG VS St. Ettienne se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Rivalitatea dintre cele două formații este foarte mare. Se întâlnesc două dintre cele mai iubite formații din hexagon. Chiar dacă Parisul are palmares pozitiv în ultima perioadă, trebuie să notăm faptul că în ultimul meci direct a fost înregistrat scorul de 1-1. În acest meci credem că milioanele arabilor de la PSG vor face diferența. Ponturi bune găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Fotbal spectacol în PSG vs St. Ettienne

PSG este favorită incontestabilă pentru acest meci. Ar fi o surpriză foarte mare dacă gazdele partidei de astăzi nu și-ar trece în cont cele trei puncte. Neymar și compania au început perfect acest sezon din Ligue 1. În primele patru runde au obținut patru victorii și sunt pe prima poziție a clasamentului. Pentru gazde se anunță un sezon foarte bun, dar rămâne de văzut dacă vor reuși să țină ritmul. Putem spune ca Thomas Tuchel și-a impus propriul stil la PSG. Pentru parizieni, campionatul nu pare a fi o problemă. Ei au ca obiectiv cucerirea de trofee în Europa. Ponturi bune ne vor aduce pentru astăzi un profit important.

St. Ettienne pare a nu avea foarte multe șanse în acest meci. Ei întâlnesc o echipă aflată într-o formă foarte bună. În cele patru partide disputate, verzii au înregistrat o victorie și trei rezultate de egalitate. Au învins, chiar în prima etapă pe Guingamp cu scorul de 2-1 iar apoi au remizat contra celor de la Strasbourg, Montpellier și Amiens. Astfel, ai au reușit să acumuleze șase puncte după primele patru etape. Din tabăra gazdelor pentru acest meci va lipsi Debuchy. Chiar dacă este un jucător important el poate fi înlocuit cu succes.

PSG vs St. Ettienne se prezintă a fi un meci cu goluri multe.  Putem paria la o cotă de 1.60 pe o victorie la cel puțin două goluri a celor de la PSG. Tinând cont că este un derby al fotbalului din hexagon putem paria că se vor arată peste 3.5 cartonașe galbene. Acest pariu are o cotă de 1.60. Pariază în fiecare zi și realizează profit alături de echipa noastră.