Ligue 1: PSG vs Marseille

Sfârşitul de săptămână ne aduce derby-ul Franţei. Pe Parc des Princes, în calitate de oaspete pentru PSG va veni Olympique Marseille. Ne aşteptăm la o partidă extrem de interesantă între cele două mari rivale. Ultimele trei meciuri directe dintre cele două formaţii au fost câştigate de cei de la PSG. În această seară Mareille poate profita de moralul afectat al celor de la PSG şi să obţină cel puţin un punct. Trebuie să notăm şi faptul că oaspeţii nici nu au marcat în aceste ultime trei partide contra celor de la PSG. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt pe Beturi.ro.

Derby-ul Franţei PSG vs Marseille

PSG porneşte din postura de favorită în acest meci. Ei sunt pe prima poziţie a clasamentului fiind aproape campioană. Totuşi cei de la PSG nu au un moral foarte bun după eliminarea din UEFA Champions League în faţa celor de la Manchester United. În Ligue 1 au suferit o singură înfrângere. Putem spune că domină sezonul din Franţa deoarece au cea mai bună defensivă dar şi cea mai bună ofensivă. Pentru meciul din această seară parizienii nu se vor putea baza pe Neymar şi Draxler. Chiar şi aşa ei sunt favoriţi pentru obţinerea celor trei puncte. Ponturi pariuri fotbal câştigătoare găseşti doar pe Beturi.ro.

Marseille poate obţine cel puţin un punct astăzi, dar pentru asta trebuie să facă un meci foarte bun. Oaspeţii partidei de astăzi sunt într-o revenire de formă. În acest moment ei ocupă poziţia a 4-a a clasamentului. Au reuşit să acumuleze 47 de puncte. În ultimele 6 runde din Ligue 1 au arătat o formă foarte bună. Au  reuşit să realizeze 5 victorii şi un rezultat de egalitate. Totuşi, într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare ocupă doar poziţia a noua ceea ce ne arată că nu se descurcă foarte bine în partidele disputate departe de proprii fani. PSG vs Marseille ne vor oferi o partidă foarte interesantă. Ambele echipe speră să obţină un succes. Vom paria pe victoria celor de la PSG care au o cotă de 1.30. Un alt pariu în care avem o încredere destul de mare este cel conform căruia vor reuşi să marcheze ambele echipe. GG-ul are o cotă de 1.90. Într-un asemenea meci spiritele sunt foarte încinse. Ne aşteptăm la multe cartonaşe galbene. Astfel vom paria că se vor arata peste 4,5 cartonaşe galbene. Pariază alături de echipa noastră etapă de etapă.