Ligue 1: PSG vs Lille

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
PSG - Lille
1
1.19
X
7.00
2
13.00

Sfârșitul de săptămână ne aduce meciuri foarte spectaculoase. De pe biletul zilei nu are cum să ne lipsească meciul etapei din Ligue 1.PSG vs Lille se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Cele două formații au un sezon foarte bun dar totuși diferența dintre ele este una foarte mare. Ultimele meciuri directe au fost câștigate de cei de la PSG dar astăzi ne așteptăm la un meci foarte spectaculos. Chiar dacă sunt pe primele două poziții diferența dintre ele este de 12 puncte. Pariuri sportive ponturi sunt pe orice site dar pe Beturi.ro sunt cele mai bune.

Derby în Franța între PSG vs Lille

PSG se află pe prima poziție a clasamentului. Ei sunt singura echipă din campionatele puternice, care a înregistrat doar victorii în campionatul intern. Gazdele partidei de astăzi au 11 victorii în 11 partide. Ei au cea mai bună defensivă dar și cea mai bună ofensivă. Problemele celor de la PSG sunt în cupele europene. Ei se află înt-o situație destul de complicată în grupa de UEFA Champions League. Neymar și compania se pregătesc pentru meciul de la Napoli de la începutul săptămânii viitoare. Astăzi ne așteptăm la o victorie clară a celor de la PSG și vom miza pe numărul de goluri. Cele mai bune pariuri sportive ponturi sunt pe site-ul Beturi.ro.

Lille traversează o formă foarte bună în acest sezon. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a doua a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 25 de puncte. Forma de moment a celor de la Lille este una foarte bună. Ei vin după patru victorii în ultimele patru meciuri din Ligue 1. Cei de la Lille au a treia ofensivă și a treia defensivă din Franța. Ceea ce este foarte important pentru oaspeți este faptul că nu vor avea nici un jucător indisponibil.

Meciul dintre PSG vs Lille se anunță unul cu multe goluri. Vom miza pe o victorie a celor de la PSG, la o cotă de 1.21. Un alt pont care ni se pare unul foarte avantajoc este cel conform căruia se vor marca peste 3,5 goluri. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.95. Ținând cont că cei de la Lille se află într-o formă foarte bună au șanse să marcheze cel puțin un gol. Pentru ambele echipe machează avem o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de noi și pe termen lung o să realizezi profit.