Ligue 1: Olympique Marseille vs PSG

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Olympique Marseille - PSG
1
5.60
X
5.00
2
1.47

Derby-urile din cele mai importante campionate ale Europei ne vor delecta astăzi cu meciuri deosebit de interesante. Ziua se va încheia cu derby-ul Franței între Olympique Marseille vs PSG. Acesta este unul dintre cele mai dificile jocuri pentru cei de la PSG în campionatul Franței. Ultimele două meciuri directe dintre cele două formații au fost câștigate de cei de la Paris cu scorul de 3-0. Ne așteptăm la un spectacol interesant și în tribune unde sunporterii celor de la Marseille vor crea o atmosferă foarte frumoasă. Partida de astăzi se va disputa pe Stade Velodrome. Cele mai bune ponturi pariuri le găsești pe site-ul Beturi.ro.

Derby în hexagon între Olympique Marseille vs PSG

Olympique Marseille nu reușește să obțină multe victorii consecutive. Mai degrabă sunt o echipă inconstantă. În ultimele cinci partide disputate au înregistrat trei victorii și două înfrângeri. Gazdele partidei de astăzi ocupă în acest moment poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 19 puncte. Cei de la Marseille vin după o înfrângere suferită în fața celor de la Lazio cu scorul de 3-1 în grupele UEFA Europa League, chiar pe acest stadion. Rudy Garcia nu se va putea baza doar pe Rolando pentru meciul de astăzi.

PSG pornește din postura de mare favorită astăzi. Parizienii sunt singura echipă din campionatele importante care a reușit să obțină doar victorii în acest sezon, în campionatul intern. Oaspeții partidei de astăzi au 10 victorii după zece meciuri disputate. Așa cum era de așteptat au cea mai bună ofensivă dar și cea mai bună defensivă. Neymar și compania vin după o remiză în UEFA Champions League în fața celor de la Napoli cu scorul de 2-2. Practic problemele celor de la PSG sunt în Europa, nu în campionatul Franței. Kimpembe, Kurzawa și Dani Alves sunt indisponibili pentru acest meci, în tabăra oaspeților. Chiar și așa PSG este mare favorită la cele trei puncte puse în joc.

Pentru meciul dintre Olympique Marseille vs PSG aem pregătite și alte ponturi pariuri cu care să câștigăm la pariuri. Vom miza că se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 1.60. Considerăm că acest pont are mari șanse de a fi unul câștigător ținând cont de ce jucători au ambele formații, mai ales în compartimentul ofensiv. Putem miza că se vor marca 3-5 goluri pentru a beneficia de o cotă de 1.65. Ține cont de sfaturile noastre și pe termen lung o să realizezi un profit consistent, doar cu Beturi.ro.