Ligue 1: Olympique Marseille vs Lyon

În Franţa problema titlului nu se mai pune de câţiva ani deoarece este deja câştigat de PSG. În acest final de sezon avem o luptă foarte interesantă pentru poziţia a treia a clasamentului, ultima ce asigură prezenţa în UEFA Champions League. Cei de la Lyon sunt favoriţi pentru a obţine această poziţie şi pot profita de înfrângerea celor de la Saint Etienne de vineri contra celor de la Montpellier. Olympique Marseille vs Lyon se anunţă un joc foarte interesant şi cu o miză foarte mare. Meicul tur s-a terminat cu scorul de 4-2 în favoarea oaspeţilor de astăzi, astfel că ne aşteptăm la un nou meci foarte interesant. Cele mai bune pariuri sportive sunt doar pe site-ul Beturi.ro.

Spectacol în Olympique Marseille vs Lyon

Olympique Marseille mai poate spera dar la o poziţia a 5-a a clasamentului. În acest moment ei sunt pe 6 şi au acumulat cu 3 puncte mai puţin decât cei de la Montpellier. Problemele celor de la OM în acest sezon au fost în defensivă. Ei au a doua cea mai slabă defensivă dintre primele 12 clasate. Cu o asemenea apărare nu puteau spera la o mare perfomanţă. În ultimele 2 etape au pierdut la Nantes şi au remizat contra celor de la Starsbourg. Câştigă la pariuri sportive alături de noi.

Lyonare nevoie de victorie cu care îşi poate consolida poziţia a treia a clasamnetului pe care o ocupă în acest moment. În acest moment ei au acumulat 63 de puncte şi au unul mai mult decât cei de la Saint Etienne. În ultimele etape au arătat o formă destul de bună. Două victorii şi un rezultat de egalitate au bifat în ultimele 3 runde. Rafael şi Tete nu vor putea evolua pentru cei de la Lyon în partida din această seară. Chiar şi aşa Lyon porneşte ca favorită.

Olympique Marseille vs Lyon se anunţă a fi o partidă cu o miză foarte mare. Aşa cum am mai spus cei de la Lyon pornesc ca favoroţi în opinina noastră datorită faptului că sunt echipa mult mai motivată. Victoria oaspeţilor ne va aduce o cotă de 2.35 de pe urma căreia putem câştiga o sumă foarte mare. Ambele echipe practică un fotbal bazat pe cartea atacului. Astfel la o cotă de 1.70 putem paria pe faptul că ambele echipe vor reuşi să marcheze cel puţin un gol. La pariuri poţi câştiga alături de noi.