Ligue 1: Olymique Lyon vs Nimes

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Olymique Lyon - Nimes
1
1.35
X
5.20
2
8.00

După pauza meciurilor naționale acum ne așteaptă o nouă serie de meciuri interesante din campionatele interne. Deja de astăzi ne vom delecta cu partide deosebit de interesante. În Franța se va da startul etapei cu numărul 10 în această seară. Olympique Lyon vs Nimes nevor oferi sperămo partidă foarte spectaculoasă. Cele două formații nu sau mai întâlnit în ultima perioadă deoarece oaspeții vin din postura de echipă nou promovată. Chiar dacă cei de la Lyon sunt favoriți, în orice moment poate apărea o replică serioasă a oaspeților. Cele mai bune cote le găsești în fiecare zi doar pe site-ul nostru.

Meci din hexagon între Olympique Lyon vs Nimes

Olympique Luon este cotată ca mare favorită.Orice rezultat în afara victoriei va fi privit ca un eșec pentru gazde. Înaintea aceste partide cei de la Lyon ocupă poziția a șasea a clasamentului după ce au reușit să își treacă în cont 14 puncte. În ultimele două etape din Ligue 1 au obținut un singur punct ceea ce însemnă că pauza competițională a venit într-un moment bun pentru ei. Gazdele partidei de astăzi se pregătesc pentru meciul din UEFA Champions League contra celor de la Hoffenheim. Astăzi victoria celor de la Lyon ne a aduce o cotă de 1.35. Pariază și câștigă alături de noi cu cele mai bune cote.

Nimes pornește cu șansa a doua și se anunță să aibă un meci foarte dificil în această seară. Ținând cont că vin din postura de nou promovată ei au evoluții destul de bune până acum. În clasament au reușit să acumuleze 10 puncte și ocupă poziția a 14-a. În cele nouă etape disputate au obținut patru rezultate de egalitate. Toate acestea au fost reușite în ultimele cinci etape. Trebuie notat faptul că în ultimele șapte etape, oaspeții partidei de astăzi nu au reușit să își treacăă în cont nici un succes.

Jocul dintre Olympique Lyon vs Nimes ne va aduce multe ponturi câștigătoare. Vom miza la o cotă de 1.65 că se or marca peste 2,5 goluri. Un alt pont de pe care sperăm să câștigăm este cel conform căruia doar Lyon a reuși să marcheze astăzi. În două dintre ultimele trei meciuri ale gazdelor o singură echipă a reușit să modifice tabela de marcaj. Ne așteptăm la o ofensivă puternică a gazdelor astfel credem că vor avea și multe cornere. Lyon,peste 7,5 cornere ne va aduce o cotă de 1.90. Pariază alături de noi.