Ligue 1: Nimes vs Angers

Ligue 1 ne delectează zi de zi cu meciuri foarte interesante. Astăzi vom avea un duel într-e două echipe din partea de jos a clasamentului dar acest lucru nu înseamnă că va lipsi spectacolul. Dacă ne luăm după ultimele meciuri directe o să avem un meci deosebit de spectaculos. Meciul tur dintre cele două formaţii a fost unul deosebit de spectaculos. S-a încheiat cu scorul de 4-3 pentru cei de la Nimes. Meciul tur a fost singurul din ultimii 4 ani. Cele două formaţii sunt despărţite de doar două puncte. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi.

Spectacol între Nimes vs Angers

Nimes porneşte ca favorită în acest meci ţinând cont de faptul că au obţinut victoria din meciul tur. Nimes ocupă în acest moment poziţia a 12-a a clasamentului. În acest an au disputat două meciuri în Ligue 1. Au suferit o înfrângere contra celor de la Toulouse cu scorul de 1-0 şi au câştigat în faţa celor de la Nantes cu scorul de 1-0. Gazdele partidei de astăzi nu vor avea nu avea nici un jucător indisponibil pentru meciul de astăzi. Pe teren propriu cei de la Nimes au înregistrat trei victorii şi trei rezultate de egalitate. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei propus de echipa noastră.

Angers este cotată cu a doua şansă de către casele de pariuri. Ei ocupă poziţia a 15-a  a clasamentului. În acest an au disputat trei meciuri. Au obţinut o victorie, un rezultat de egalitate şi au suferit o înfrângere. În 4 din ultimele 5 deplasări din Ligue 1 au înregistrat rezultate de egalitate. Privind cifrele acestui sezon cei de la Angers nu au probleme privind retrogradarea. Ei au un avans de 6 şase puncte faţă de echipele care sunt pe o poziţie retrogradabilă.  Pajot este singurul indisponibil al oaspeţilor de astăzi.

Nimes vs Angers este un meci care promite spectacol. Chiar dacă sunt două echipe care se bazează pe defensivă ne aşteptăm la un meci cu multe goluri. Peste 2,5 goluri ne aduce o cotă de 1.90. Cele două formaţii au şanse foarte mari de a marca. GG ne aduce o cotă de 2.00. La finalul celor 90 de minute vom paria pe victoria celor de la Nimes. Pariază în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră şi pe termen lung o să realizezi un profit consistent.