Ligue 1: Monaco vs Nimes

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Monaco - Nimes
1
1.68
X
3.85
2
4.90

O nouă etapă din Franța stă să înceapă. Fotbalul din hexagon ne oferă meciuri din ce în ce mai interesante, astfel că nu putem rata debutul etapei cu numărul șase. De la ora 21:45 pe stadionul Stade Louis II avem programat un joc foarte interesant. Monaco vs Nimes se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe a fost într-un meci amical în sezonul trecut. Atunci Monaco s-a impus cu scorul de 4-1 dar nu ne putem face o părere după acel meci. Cele mai bune cote pariuri le găsești doar pe site-ul nostru.

Duel echilibrat: Monaco vs Nimes

Monaco nu are un start de sezon așa cum și-ar fi dorit. În Ligue 1 au obtinut o victorie în prima etapă după care nu au mai simțit gustul succesului. În campionatul Franței au urmat două rezultate de egalitate și două înfrângeri. La mijlocul acestei săptămâni ei au suferit o înfrângere în grupele UEFA Champions League contra celor de la Atletico Madrid. Pentru jocul de astăzi Leonardo Jardim nu se va putea baza pe Rony Lopez. Prezența lui Jovetic, Golovin și Sibasic este pusă sub semnul întrebării. Cote pariuri ne vor aduce o cotă de 2.00 pentru acest meci.

Nimes are un start de sezon foarte bun. Ținând cont că sunt o echipă nou-promovată ei au început excelent. După cele cinci etape cei de la Nimes au reușit să acumuleze șapte puncte. Ei ocupă poziția a opta a clasamentului. Trebuie să remarcăm faptul că ei au un golaveraj care ne face să credem că vom avea multe goluri. Nimes a marcat de 12 ori dar a primit tot atâtea goluri. Oaspeții partidei de astăzi nu se vor putea baza pe doi jucători. Savanier și Bouanga nu vor putea fi folosiți astăzi. Ne așteptăm și astăzi ca Nimes să facă un meci bun dar vor întâlni un adversar foarte puternic.

Fotbalul din hexagon vine cu meciuri deosebit de interesante. Partida dintre Monaco vs Nimes se anunță spectaculoasă. Noi credem, că nu avem cum să ratăm cota conform căreia se vor marca peste 2.5 goluri. La finalul celor 90 de minute vom miza pe o victorie a celor de la Monaco. Pariază și câștigă cu noi.