Ligue 1: AS Monaco vs Marseille

Recomandarea noastră: x

AS Monaco - Marseille
1
2.70
X
3.60
2
2.45

Runda cu numărul patru din Ligue 1 se încheie cu un meci de zile mari. Pe Stade Louis II AS Monaco vs Marseille se luptă pentru glorie. Într-un campionat dominat de PSG aceste două formații se luptă pentru poziția a doua a clasamentului. După ultimele rezultate directe dintre cele două formații putem spune că acest meci ne va aduce spectacol garantat. În ultimele cinci dueluri directe dintre cele două adversare de astăzi s-au marcat cel puțin patru goluri. Ne așteptăm ca și astăzi să vedem multe goluri în acest derby din hexagon. Acest joc va avea fluierul de start de la ora 22:00. Ponturi bune sunt doar pe site-ul Beturi.ro.

Spectacol ofensiv în AS Monaco vs Marseille

AS Monaco nu traversează forma cu care ne-a obișnuit în ultimele sezoane. Monegascii au obținut doar patru puncte după primele trei etape. În prima etapă gazdele partidei de astăzi au trecut de cei de la Nantes cu scorul de 3-1. În următoarele două runde AS Monaco nu a mai simțit gustul succesului chiar dacă nu a întâlnit adversari foarte puternici. A doua etapă a adus singurul egal al sezonului, în fața celor de la Lille cu scorul de 0-0. Monaco a jucat și mai slab în cea de-a treia etapă deoarece a pierdut pe terenul celor de la Bordeaux. Cele mai ponturi bune ne aduc un câștig important astăzi.

Marseille are o șansă mare de a obține un rezultat pozitiv. Speranțele oaspeților partidei de astăzi stau în Dmitry Payet. La fel ca și Monaco, Marseille are tot patru puncte acumulate în clasament. OM a învins clar pe Toulouse în prima etapă cu scorul de 4-0. Dupa acest succes Marseille a pierdut în fața celor de la Nimes în a doua etapă, iar în cea de-a treia rundă au remizat contra celor de la Rennes cu scorul de 2-2.

Jocul dintre AS Monaco vs Marseille vine cu o serie de alte pronosticuri câștigătoare. Ținând cont ca niciuna dintre cele două echipe nu are o aparare foarte bună ne așteptăm ca ambele formații să marcheze. Acest pronostic vine cu o cotă de 1.60. La o cotă de 1.70 putem miza și pe faptul că se vor marca peste 2.5 goluri în acest joc. Pariază și câștigă alături de echipa noastră.