Ligue 1: Marseille vs Monaco

O nouă etapă din Ligue 1 se apropie de final. Astăzi sunt programate meciurile etapei cu numărul 20. Ultimul meci al rundei va fi și cel mai interesant. Pe Stade Velodrome, Marseille va primi vizita celor de la Monaco. În sezoanele trecute acest meci era un derby pentru locul al doilea sau chiar pentru titlu în Franța. Acum distanța dintre cele două echipe este una foarte mare și niciuna nu are un sezon foarte bun. Astfel că cele trei puncte puse în joc astăzi pot fi foarte importante pentru îndeplinirea obiectivului. Cele mai bune ponturi pariuri sportive le găsești pe site-ul Beturi.ro.

Câștigă cu Marseille vs Monaco

Marseille pornește din postura de mare favorită astăzi. Pe lângă forma mai bună și avantajul poziției din clasament ei au avantajul terenului propriu pentru meciul de astăzi. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 7-a a clasamentului după ce au acumulat 27 de puncte. Trebuie să notăm faptul că au două meciuri mai puțin disputate față de majoritatea contracandidatelor. În ultimele trei meciuri nu și-au trecut în cont nici o victorie astfel că pentru meciul de astăzi vor fi foarte motivați. Rudy Garcia nu se va putea baza pe Sakai pentru meciul de astăzi. În fața propriilor fani cei de la Marseille sunt o formație foarte puternică și în acest sezon nu au pierdut decât un singur meci acasă., contra celor de la PSG. Joacă și câștigă cu ponuri pariuri de pe Beturi.ro

Monaco face un sezon foarte slab. Etapele trec și monegascii nu reușesc să urce în clasament. Ei ocupă doar poziția a 19-a cu 13 puncte acumulate. Vin după două înfrângeri în care nu au reușit să marcheze. Pentru cei de la Monaco s-ar putea să debuteze Fabregas care a fost adus să pună umărul la salvarea echipei de la retrogradare. Oaspeții partidei de astăzi vor avea din nou mulți accidentați. Astăzi se anunță un meci foarte dificil pentru ei în care au șanse mici să obțină vreun punct.

Meciul dintre Marseille vs Monaco va avea o favorită clară la cele trei puncte. Cota de 1.75 a celor de la Marseille este una foarte avantajoasă și care sperăm că ne va aduce un câștig suplimentar. Putem paria și pe faptul că cei de la OM vor executa peste 5,5 lovituri de corner la o cotă de 1.80. Continuăm să câștigăm pe meciurile din Hexagon astfel că fiecare zi poate fi una cu un profit consistent.