Ligue 1: Marseille vs Lille

Campionatul Franţei ne propune spectacol încă din primul meci al rundei. Astăzi va debuta runda cu numărul 22, cu unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale etapei. Pe Stade Velodrome, Olzmpique Marseille vs primi vizita celor de la Lille. Cele două formaţii sunt pe poziţiile fruntaşe ale clasamentului şi astepăm un meci foarte spectaculos şi cu goluri multe. În meciul tur cei de la Lille s-au impus clar cu scorul de 3-0 astfel că acest meci poate fi privit şi ca o revanşă de echipa gazdă. Pariază în fiecare zi alături de noi şi pe termen lung o să ai de câştigat cu biletul zilei.

Spectacol în Marseille vs Lille

Marseille se află într-o perioadă foarte slabă a sezonului chiar dacă vin după un succes în ultima etapă contra celor de la Caen. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 7-a cu 31 de puncte. Victoria din runda precedent este singura din ultimele 10 meciuri disputate în toate competiţiile. Astăzi aşteptăm debutul lui Mario Balotelli care a fost aduc în această săptămână pentru  a întări ofensiva celor de la Marseille. Cei de la Marseille vor avea doi jucători foarte importanţi care nu vor putea evolua astăzi. Este vorba despre Pazet şi Sakai. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Lille pare a fi favorită şi în acest meci chiar dacă acest joc se anunţă destul de dificil. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a doua a clasamnetului după ce au reuşi să acumuleze 40 de puncte. În acest moment ei par a fi surpriza plăcută a acestui sezon. În acets an cei de la Lille au disputat două partide în care au obţinut două victorii. Au învins pe Caen şi Amiens. Faptul că nu vor avea nici un jucător indisponibil este încă un lucru care ne face să credem că vor pleca cu prima şansă.

Marseille vs Lille este unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei runde. Ne aşteptăm ca Lille să facă un nou meci bun şi să încerce să obţină cele trei puncte puse în joc. La victorie ei au o cotă de 3.10 dar putem paria pe un X2 care ne va aduce o cotă foarte avantajoasă de 1.80. Pariază şi pe faptul că vor reuşi să marcheze ambele echipe la o cotă de 1.70. Doar cu Beturi.ro vom reuşi să câştigăm zi de zi la pariuri sportive.