Ligue 1: Marseille vs Bordeaux

Ligue 1 ne delectează cu un meci foarte interesant și în acest mijloc de săptămână. Olympique Marseille va primi pe teren propriu vizita celor de la Bordeaux. Se anunță un meci foarte interesant între două formații ce în acest sezon au fost apropiate ca valoare. Acest meci este o restanță din runda a 18-a care nu s-a putut desfășura din cauza protestelor din Franța. Niciuna dintre cele două adversare de astăzi nu are un moral foarte bun astfel că acest meci este și mai important. 5 din ultimele 6 meciuri directe dintre cele două formații s-au încheiat la egalitate. Ține cont de sfaturile noastre la pariuri sportive și câștigă zi de zi.

Meciul zilei Marseille vs Bordeaux

Marseille pornește cu prima șansă în meciul de astăzi chiar dacă nu trece printr-o perioadă foarte bună. Gazdele partidei de astăzi ocupă doar poziția a 10-a a clasamentului. Ei vin după două infrângeri în ultimele două etape. Au fost invinși de Lille și Reims cu același scor 2-1. Se pare că nici venirea lui Mario Balotelli nu rezolvă problemele gazdelor.  Pe teren propriu cei de la Marseille au câștigat un singur meci din ultimele cinci ceea ce este foarte puțin pentru o echipă cu pretenții. Câștigăîn fiecare zi la pariuri sportive alături de echipa noastră.

Bordeaux poate spera la un rezultat bun astăzi chiar dacă pornește cu a doua șansă în acest meci. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a 12-a a clasamentului după ce au acumulat 28 de puncte. În ultimele două meciuri disputate au pierdut contra celor de la Strasbourg. În primul meci au fost învinși cu scorul de 1-0 în Ligue 1 pentru ca apoi să piardă și să fie eliminați din Cupa Franței. Bordeuax are 7 victorii,7 egaluri și au suferit tot atâtea înfrângeri. Golaverajul lor este de 23 de goluri marcate și tot atâtea primite.

Marseille vs Bordeaux este unmeci foarte important. Ambele echipe au mare nevoie de cele trei puncte puse în joc. Vom miza pe o revenire de formă a celor de la Marseille. Proprii fani credem căvor juca un rol foarte important. Victoria gazdelor ne va aduce o cotă de 2.18. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia se or marca peste 2,5 goluri. Acest pronostic are o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră și petermen lung o să ai de câștigat.