Ligue 1: Lyon vs Strasbourg

Recomandarea noastră: 1

Lyon - Strasbourg
1
1,28
X
5,50
2
10,50

Etapa a treia din Ligue 1 va debuta în această seară. Olymique Lyon vs Strasbourg se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc în această seară. Noi, ca și suporteri ai fotbalului din hexagon vom privi cu mare interes partida din această seară. Ultimele două dueluri directe disputate în sezonul trecut au fost jocuri foarte spectaculoase. Între cele două formații sezonul trecut am vazut cel putin patru goluri. Acest meci este unul dintre cele mai sigure ponturi pariuri azi.

Lyon vs Strasbourg formă

Lyon a arătat total diferit în cele două jocuri disputate în acest sezon. În prima etapă a învins clar pe cei de la Amiens cu scorul de 2-0. În acel meci au jucat foarte bine și au obținut o victorie măritată. În cea de-a doua rundă a urmat și primul pas greșit pentru Lyon. Ei au fost învinși cu scorul de 1-0 de către Reims. Contra celor de la Reims, Lyon a jucat sub așteptări. Gazdele partidei de astăzi trebuie să demonstreze astăzi ca înfrângerea din a doua etapă a fost doar un accident. Gouiri și Marcal sunt indisponibili din tabăra celor de la Lyon pentru meciul din această seară. Totuși Lyon are jucători de valoare care îi pot înlocui în orice moment. Ponturi pariuri azi ne aduce o cotă foarte avantajoasă ce merită jucată.

Strasbourg pornește cu a doua șansă in acest meci. Oapseții partidei de astăzi au început foarte bine acest sezon. Ei au reușit sa obțină patru puncte în primele două etape ale sezonului ceea ce este foarte bine. În prima etapă au învins surprinzător în deplasare pe Bordeaux. În cea de-a doua etapă au terminat la egalitate întâlnirea contra celor de la Saint Etienne, scor 1-1. Strasbourg are o șansă importantă in acest meci de care poate profita mai ales ca are aproape tot lotul valid pentru acest meci. Singurul jucător ce le va lipsi oaspeților este Ajorque. Un rezultat de egalitate ar putea fi privit ca și o victorie, deoarece este obținut pe terenul unei echipe foarte puternice.

În acest meci dintre Lyon vs Strasbourg vom miza pe o victorie a gazdelor. Un alt pont care are mari șanse de câștig este cel conform căruia se vor marca peste 2.5 goluri în acest meci. Acest pronostic vine cu o cotă de 1.70. Pariul conform căruia Lyon conduce la pauză are o cotă foarte bună ce ne poate aduce câștig. Pariază și câștigă cu noi.