Ligue 1: Lyon vs Nice

Recomandarea noastră: 1

Lyon - Nice
1
1,33
X
5,40
2
8,50

Formațiile din Ligue 1 și-au intrat în ritm. Astăzi va debuta runda cu numărul patru. Pe Parc Olymique Lyonnais, Lyon vs Nice se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Partida din această seară va avea lovitura de start de la ora 21:30. Jocul de astăzi se anunță unul foarte spectaculos. În fiecare din ultimele trei meciuri directe dintre cele două formații s-au înscris cel puțin cinci goluri. Sperăm ca și astăzi să asistăm la un spectacol ofensiv de excepție. Lyon are avantajul moral pentru jocul de astăzi. Ei nu au pierdut în ultimele cinci meciuri directe contra celor de la Nice. Mai mult, Lyon are trei victorii în ultimele cinci meciuri directe. Cele mai bune pariuri sportive le găsești doar la partenerii noștrii.

Fotbal spectacol în Lyon vs Nice

Lyon este cotată ca favorită la cele trei puncte puse în joc la meciul de astăzi. După cele trei runde disputate în acest sezon Lyon a obținut șase puncte. În prima etapă a acestui sezon au învins pe Amiens. În cea de-a doua rundă au pierdut în deplasare contra nou-promovatei Reims. A treia etapă a adus o victorie cu scorul de 2-0 în fața celor de la Strasbourg. Din tabăra oaspeților pentru acest meci va lipsi Gouiri. Chiar și cu această absență Olympique Lyon ramane favorită la victorie. Pariază pe victoria celor de la Lyon la pariuri sportive și o să realizezi profit alături de noi.

Nice nu mai este echipa care în urmă cu trei sezoane se lupta la primele poziții. În acest sezon oaspeții partidei de astăzi au început cum nu se poate mai prost. După cele trei etape disputate ei au obținut un singur punct în clasament. În prima runda au pierdut în fața celor de la Reims. În a doua etapă au obținut singurul lor punct în remiza contra celor de la Caen. A treia etapă a adus o înfrângere drastică pentru cei de la Nice cu scorul de 4-0 în fața celor de la Dijon. După acest început de sezon va fi foarte greu pentru cei de la Nice să obțină ceva la sfârșitul acestei partide.

Pentru meciul dintre Lyon vs Nice vom merge pe o victorie a gazdelor de astăzi. Pentru acest joc putem miza și pe faptul că se vor marca peste 2.5 goluri. Cota de 1.65 pentru acest pont ne va aduce un profit consistent. Pariază și câștigă doar la partenerii noștri.