Ligue 1: Lille vs Monaco

Ligue 1 ne aduce un meci foarte spectaculos în prima zi a etapei cu numărul 29. Lille vs Monaco este unjoc de la care aşteptăm mult spectacol. Chiar dacă diferenţa dintre cele două formaţii este una foarte mare de 30 de puncte ne aşteptăm la un meci mult mai echilibrat decât o arată situaţia din clasament. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu scorul de 0-0. În partida de astăzi ambele echipe îşi propun să obţină cele trei puncte puse în joc. Ponturi pariuri fotbal ne pot aduce un câştig suplimentar pentru astăzi.

Fotbal ofensiv în Lille vs Monaco

Lille porneşte ca favorită în această seară dar o va aştepta un joc foarte dificil. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 2- a a clasamentului. Ei sunt la o distanţă foarte mare de PSG dar au şi un avans de 7 puncte faţă de cei de la Lyon, care sunt pe 3. Lille traversează o formă foarte bună. În Ligue 1 vine după 9 meciuri fără înfrângere. În aceste 9 jocuri au obţinut 7 victorii şi 2 rezultate de egalitate. Cifrele lor în acest sezon sunt foarte bune. Au a treia ofensivă dar şi a doua cea mai bună apărare. Pariază pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal alături de noi.

Monaco pare să fi scăpat de grijile retrogradării, astfel că abordează fiecare meci mult mai relaxaţi. Monegascii sunt pe poziţi a 17-a a clasamentului după ce au acumulat 27 de puncte. Oaspeţii partidei de astăzi au un avans de 6 puncte faţă de poziţiile retrogradabile. AS Monaco a ajuns şi ea la 6 meciuri în care nu a simţit gustul înfrângerii. Trei victorii şi trei rezultate de egalitate au obţinut în această perioadă. Ţinând cont de ce jucători au cei de la Monaco, ei pot pune probleme oricărui adversar. Lille vs Monaco este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Vom miza pe victoria gazdelor la finalul celor 90 de minute. Ei au o cotă de 2.00 pentru a îşi trece în cont cele trei puncte. Un alt pariu de luat în calcul este cel confrom căruia vor reuşi ambele formaţii să marcheze. GG are o cotă de 1.80 şi în opinia noastră are şanse foarte mari de a fi unul câştigător. La o cotă de 1.60 putem risca şi să pariem pe  faptul că la pauză o să fie un rezultat de egalitate. X la pauză ne aduce o cotă de 1.70. Pariază cu noi.