Ligue 1: Caen vs Lille

Sfârșitul de săptămână ne aduce o nouă etapă din Ligue 1. Este vora de runda cu număul 20 care promite unele meciuri foarte interesante. Primul meci al acestei etape este duelul dintre Caen vs Lille. La prima vedere pare un meci dezechilibrat dar dacă luăm în calcul că meciul se va disputa pe terenul celor de la Caen ne schimbăm părerea. Oaspeții partidei de astăzi au avantajul mral deoarece au reușit să câștige ultimele două meciuri directe. Trebuie să notăm faptul că ultimele meciuri directe dintre cele două echipe au fost meciuri echilibrate în care s-au marcat foarte puține goluri. Ține cont de sfaturile noastre și pe termen lung o să ai profit la pariuri sportive.

Echilibru între caen vs Lille

Caen pornește cu a doua șansă în acest meci dar oricând poate surprinde prin buna organizare. Gazdele partidie de astăzi ocupă abia poziția a 16-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 18 puncte. Trebuie notat faptul că ei sunt echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate înregistrate în acest sezon, 9. Nu ar trebui să ne mire dacă și astăzi ar fi o remiză. Pentru jocul de astăzi cei de la Caen vor avea o serie de jucători foarte importanți indisponibili care cu siguranță vor slăbi forța echipei. Joacă și câștigă la pariuri sportive.

Lille este surpriza plăcută a acestui sezon din Ligue 1. Oaspeții partidei de astăzi vin din postura echipei de pe poziția a doua. Ei au acumulat 34 de puncte. Ținând cont că nu se vor putea lupta cu cei de la PSG, aceasta este o clasare foarte bună pentru formația oaspete. Pentru acest meci nu va lipsi nici un jucător al celor de la Lille astfel că vor putea alinia cel mai bun prim 11.  În deplasare cei de la Lille nu au făcut meciuri foarte bune dar vin după două victorii.

Meciul dintre Caen vs Lille se anunță a fi o partidă deosebit de interesantă. Chiar adcă este deschisă oricărui rezultat noi vom paria pe victoria celor de la Lille. Un succes al oaspeților ne va aduce o cotă de 2.20. La o cotă de 1.70 putem paria că se va rspecta tradiția ultimilor meciuri și doar una dintre cele două formații va reuși să marcheze. Nu ne așteptăm la un meci foarte deschis astfel că putem paria că se vor executa sub 9,5 cornere la o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de noi.