Ligue 1: Bordeaux vs Lyon

Spectacolul vine astăzi şi din Ligue 1. În Franţa avem programată o partodă foarte inetresantă între Bordeaux vs Lyon. În trecut cele două formaţii au câştigat titlul în hexagon. Acum cele două formaţii sunt despărţite de o diferenţă destul de mare şi au obiective diferite pentru finalul de sezon. Meciul tur s-a încheiat cu scorul de 1-1, astfel că şi meciul din această seară este deschis oricărui rezultat. Ne aşteptăm la un meci disputat în care ambele echipe vor încerca să joace spectaculos şi să se bazeze pe ofensivă. Joacă alături de noi şi câştigă pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Spectacol în Bordeaux vs Lyon

Bordeaux nu face un sezon de care să fie mândră. Gazdele partidei de astăzi sunt abia pe poziţia a 14-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 38 de puncte. Forma lor de moment în Ligue 1 este una foarte slabă. Ultimele două meciuri pe care le-au disputat le-au pierdut. Cornelius nu va putea fi folosit nici în meciul din această seară deoarece este accidentat. Cele două înfrângeri din ultimele două etape au venit în urma unor meciuri din deplasare contra celor de la Saint Etienne şi Nimes. Ponturi pariuri fotbal câştigătoare sunt doar pe site-ul Beturi.ro.

Lyon porneşte din postura de favorită astăzi chiar dacă nici ea nu traversează o formă foarte bună. Oaspeţii partidei de astăzi sunt pe poziţia a treia a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 59 de puncte. Sunt la 6 puncte distanţă faţă de cei de la Lille, dar au doar trei puncte avans faţă de Saint Etienne. Ne aşteptăm ca Lyon să fie o echipă foarte motivată astăzi. Victoria din ultima etapă în faţa celor de la Angers a pus capăt unei serii de trei înfrângeri pentru Lyon. Două au fost în Ligue 1 şi una în Cupa Franţei.

Bordeaux vs Lyon este un meci ce se anunţă foarte interesant. Vom merge pe o victorie a oaspeţilor. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.67. Un alt pariu pe care ne putem baza este cel bazat pe numărul de cornere. Anticipăm un meci în care cei de la Lyon vor avea iniţiativa şi îşi vor crea multe ocazii de a marca. Peste 9,5 cornere la o cotă de 1.90 pare a fi un pariu ce nu trebuie ratat. Pariază în fiecare zi alături de echipa naostră şi pe termen lung o să câştigi.