Ligue 1: AS Monaco vs Lyon

Dacă privim clasamentul am putea spune că nu este un derby, dar dacă ne uităm pe istoria celor două formaţii ne dăm seama că ete unul dintre cele mai importante meciuri din hexagon. AS Monaco va primi vizita celor de la Olympique Lyon în runda cu numărul 26. Cele două adversrae din acest joc sunt despărţite de foarte multe puncte şi au obiective diferite pentru acest sezon. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria clară a celor de la Lyon cu scorul de 3-0. Cele mai bune strategii pariuri sunt pe Beturi.ro

Derby-ul rundei AS Monaco vs Lyon

AS Monaco trece printr-un sezon foarte dificil. Monegascii se află în lupta pentru evitarea retrogradării. Totuşi credem că nu vor retrograda în urma transferurilor făcute în această iarnă. Venirea lui Jardim pe banca tehnică se pare că a adus un mare plus pentru gazdele partdei de astăzi. În ultima etapă au reuşit să câştige cu scorul de 1-0 contra celor de la Nantes, obţinând astfel o victorie foarte importantă.  Monaco a reuşit să ajungă pe poziţia a 17-a a clasamentului iar în ultimele 3 etape au înregistrat 2 victorii şi un rezultat de egalitate ce ne arată că sunt într-o formă foarte bună. Adoptă de pe Beturi.ro cele mai bune strategii pariuri.

Lyon porneşte cu prima şansă în acest meci dar o va aştepta un meci foarte dificil. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 3-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 46 de puncte. În ultimele 5 etape au bifat 4 victorii şi au suferit o singură înfrângere. La mijlocul acestei săptămâni cei de la Lyon au remizat contra Barcelonei în manşa tur a optimilor de finală din UEFA Champions League. Oaspeţii partidei de astăzi nu vor avea absenţi importanţi astfel că ne aşteptăm să alinieze cel mai bun prim 11.

AS Monaco vs Lyon se anunţă un meci foarte spectaculos din toate punctele de vedere. La o cotă de 2.33 vom paria pe victoria celor de la Lyon care în opinia noastră sunt echipa mai valoroasă. Ambele formaţii practică un fotbal bazat foarte mult pe ofensivă iar acest lucru ne face să credem că se vor marca foarte multe goluri. La o cotă de 1,70 pariem că se vor marca peste 2,5 goluri. Pariază zi de zi pe ponturile de pe Beturi.ro şi o să reuşeşti să câştigi.