Liga Națiunilor: Turcia vs Suedia

Recomandarea noastră: 1

Liga Națiunilor
Turcia - Suedia
1
2.42
X
3.30
2
3.25

Liga Națiunilor continuă să ne surprindă cu meciuri deosebit de interesante în fiecare zi. Astăzi vom avea o partidă  pe care nu avem voie să o ratăm. Ținând cont că nu se va disputa la aceeași oră cu partida României, în opinia noastră nu avem voie să ratăm nici acest duel. Turcia vs Suedia se anunță a fi o partidă extrem de spectaculoasă. Favorita noastră la victorie este Turcia, mai ales pentru faptul că naționala semilunei este antrenată de Mircea Lucescu. Acest meci se va disputa în cadrul grupei 2 din Liga B. Pe prima poziție a acestei grupe se află Rusia. Acest meci este ca o finală pentru locul al doilea.  Cu o strategie pariuri bună poți să câștigi.

Duel decisiv Turcia vs Suedia

Turcia trebuie să câștige în aceatsă seară pentru a rămâne în cursa pentru prima poziție alături de Rusia. Turcii au acumulat doar trei puncte și mai pot spera doar la evitarea retrogradării. Turcii au învins Suedia în deplasare dar au pierdut de două ori în fața Rusiei. În ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile elevii lui Mircea Lucescu au obținut doar un succes, cel din Suedia.  Ținând cont că vor evolua în fața propriilor fani ei trebuie să se impună și astăzi în fața nordicilor. Pe termen lung poți să câștigi cu o strategie pariuri de pe Beturi.ro.

Suedia este genul de echipă care poate face oricând un meci mare. Nordicii au nevoie de victorie ca să mai spere la evitarea retrogradării. În cele două meciuri disputate ei au obținut doar un punct, în urma unei remize contra celor din Rusia. După ce au obținut rezultate foarte bune la Cupa Modială, a urmat un declin pentru ei. În cele patru meciuri disputate după turneul final au obținut doar două rezultate de egalitate și au suferit două înfrângeri. Suedezii vor trebui să joace la victorie acest meci.

Turcia vs Suedia se anunță un meci foarte spectaculos ținând cont că meciul tur s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru Turcia. Vom miza și în această seară pe o victorie a elevilor lui Mircea Lucescu dar pentru siguranță vom putea paria pe 1X. Ținând cont că ambele naționale vor fi foarte motivate vom miza că se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază cu noi și pe termen lung o să fi în profit aproape sigur.