Liga Națiunilor: Turcia vs Rusia

Recomandarea noastră: 1

Turcia - Rusia
1
2.10
X
3.30
2
3.50

Noua competiție, Liga Națiunilor, ne-a oferit meciuri foarte interesante. Astăzi partida dintre Turcia vs Rusia vine la pachet cu spectacol. Partida ce se va disputa la Trabzon va avea lovitura de start de la ora 21:45. Acest meci nu trebuie ratat mai ales pentru faptul că pe banca tehnică a gazdelor se află Mircea Lucescu. Cele două adversare de astăzi s-au întâlnit într-un meci amical și înainte de Campionatul Mondial. Atunci scorul a fost de 1-1. Aceea a fost a doua remiză la rând între adversarele de astăzi. La pariuri online poți câștiga in fiecare moment.

Spectacol în tribune Turcia vs Rusia

Turcia nu vine după o campanie a preliminariilor de care să fie mândră. Gazdele partidei de astăzi s-au aflat la o distanță destul de mare de locurile care au asigurat  calificarea. În ultimele meciuri de pregătire ei au arătat o formă mult mai bună. În ultimele cinci meciuri amicale au înregistrat două victorii și trei rezultate de egalitate. Ambele victorii au venit după meciuri disputate pe teren propriu. Turcii conduși de Mircea Lucescu nu au voie să rateze calificarea la Campionatul European. Ei trebuie să fie în formă încă de acum. Pentru pariuri online vom merge pe o cotă foarte avantajoasă la acest meci.

Rusia dispută în acestă seară prima partidă după Cupa Mondială. La mondial ei au făcut o figură foarte frumoasă și au fost una dintre surprizele plăcute ale competiției. Oaspeții partidei de astăzi au ajuns până în sferturile de finală. La mondial, rușii au învins pe Arabia Saudită, Egipt și Spania în urma loviturilor de departajare. Acesta este primul meci disputat în deplasare de ruși după o perioadă destul de lungă, ținând cont că au organizat Cupa Mondială. Pentru ruși se anunță un meci foarte dificil și va fi greu să obțină un rezultat pozitiv în acest joc.

Meciul dintre Turcia vs Rusia ne va aduce o serie de alte pariuri câștigătoare. O victorie a Turciei ne aduce o cotă de 2.10. La o cotă de 1.50 putem miza pe faptul că turcii vor marca primul gol al partidei. Pentru acest meci al ales și un pariu combinat care credem că are mari șanse de reușită. 1X și peste 1.5 goluri ne va aduce o cotă de 1.50. Pariază cu noi și câștigă în fiecare zi.