Liga Națiunilor: Țara Galilor vs Irlanda

Recomandarea noastră: 1

Țara Galilor - Irlanda
1
1.95
X
3.15
2
4.50

Liga Națiunilor ne aduce pentru astăzi un nou joc foarte interesant. Țara Galilor vs Irlanda ne promit spectacol în jocul din această seară. Partida va avea loc în cadrul grupei B din Liga B. Din acestă grupă alături de cele două adversare de astăzi mai face parte Danemarca. Jocul de astăzi va avea fluierul de start de la ora 21:45 și se va disputa la Cardiff. Acest joc este un adevărat derby. Cele două adversare de astăzi s-au aflat și in grupa preliminară pentru Campionatul Mondial. Mai mult, ele au disputat un meci decisiv pentru calificarea la baraj. Cele mai bune cote pariuri le găsești doar de pe site-ul Beturi.ro.

Determinare în Țara Galilor vs Irlanda

Țara Galilor a pierdut acel meci decisiv și astfel a ratat calificarea la baraj. În acest an galezii au jucat foarte bine și au obținut rezultate promițătoare. Ei au învins pe China cu scorul de 6-0 și au terminat la egalitate partida contra celor din Mexic cu scorul de 0-0. Singura înfrângere a gazdelor de astăzi a fost în fața celor din Uruguay cu scorul de 0-1. Selecționerul galezilor este fostul mare fotbalist Ryan Giggs. Ceea ce este foarte important pentu Țara Galilor este faptul că toți jucătorii importanți sunt prezenți la lot. Gareth Bale, Joe Allen și Ramsey au fost convocați în vederea acestei acțiuni a naționalei. Pentru acest meci ai cote pariuri avantajoase.

Irlanda pornește cu a doua șansă în acest meci. Totuși irlandezii au obținut două victorii in ultimele patru meciuri directe. Irlanda a ratat prezența la Campionatul Mondial după ce au fost învinși de Danemarca cu scorul de 5-1 la general. Despre lotul convocat de Irlanda nu putem spune foarte multe. Ei au ales să aducă mai mulți jucători din Championship pentru a-i vedea la lucru. În ultimele trei partide amicale, toate disputate în acest an, oaspeții partidei de astăzi au suferit două înfrângeri și un succes. Au pierdut în fața Turciei și Franței iar singura națională învinsă a fost cea a SUA.

Țara Galilor vs Irlanda vine și cu alte cote câștigătoare. Ținând cont că este un derby ne așteptăm ca cele două echipe să joace foarte dur. Astfel la o cotă de 1.70 vom miza pe faptul că se vor arăta peste 4.5 cartonașe galbene. Pentru acest meci putem miza și pe faptul că doar una dintre echipe va reuși să înscrie.