Liga Națiunilor: Spania vs Anglia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Spania - Anglia
1
1.66
X
3.90
2
6.00

Capul de afiș al acestei zile din Liga Națiunilor este un meci ce nu trebuie ratat. Acesta este un meci de zilei mari. Spania vs Anglia este o partidă ce nu trebuie ratată de noi. Acest meci se dispută în cadrul Ligii A în grupa a 4-a. În această grupă a mai fost repartizată Croația, alături de cele două formații. În acest meci Spania are avantajul moral deoarece în ultimele trei meciuri directe nu a pierdut. Astăzi ne așteptăm la un meci foarte spectaculos deoarece ambele formații au jucători de o valoare foarte mare. Câștigă la pariuri alături de noi în fiecare zi.

Derby-ul zilei între Spania vs Anglia

Spania pornște din postura de favorită astăzi. Ibericii au avantajul foarte mare de a evolua în fața propriilor fani. Spania traversează o formă foarte bună și începe să redevină echipă ce ne încânta cu fotbalul pe care îl producea. Gazdele partidei de astăzi sunt pe prima poziție a grupei după ce au reușit să acumuleze șase puncte. În Anglia s-au impus cu scorul de 2-1 și au câștigat apoi în fața Croației cu scorul de 6-0.  Cu un nou success astăzi putem spune într-o proporție foarte mare că Spania a scăpat în câștigătoare a acestei grupe. Mergi pe mâna noastră și câștigă la pariuri.

Anglia pornește cu a doua șansă în acest joc dar este genul de formație care poate puen probleme oricând și poate câștiga în fața oricui. Englezii au pierdut în fața adversarilor de astăzi în tur și au înregistrat o remiză în fața Croației cu scorul de 0-0. După ce au făcut un Campionat Mondial foarte bun așteptăm multe pentru acest meci din partea Naționala Albionului. Hary Kane este principala speranță a gazdelor de astăzi pentru a reuși să își treacă numele pe lista marcatorilor.

Partida dintre Spania vs Anglia ne va aduce și alte pronosticuri pe care vă sfătuim să pariați. La finalul celor 90 de minute vom merge pe o victorie a Spaniei. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.66. La casele de pariuri această cotă pare a fi în scădere în ultimele ore. La o cotă de 1.85 vom miza că ambele formații vor reuși să marcheze. Ținând cont de forța lor ofensivă acest pronostic are mari șanse de a fi unul câștigător. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră și o să realizezi profit.