Liga Națiunilor: Slovacia vs Ucraina

Recomandarea noastră: 2

liga națiunilor
Slovacia - Ucraina
1
2.32
X
3.15
2
3.45

Liga Națiunilor continuă să ne ofere meciuri din ce în ce mai spectaculoase. Astăzi unul dintre cele mai interesante jocuri este cel dintre Slovacia vs Ucraina. Acest joc se va disputa pe arena din Trnava. Partida dintre cele două naționale se va disputa în cadrul Ligii B., grupa 1. Din această grupă mai face parte Cehia. Putem spune că în cadrul acestei greupe situația este una destul de clară, în condițiile în care Ucraina a câștigat grupa, dar lupta pentru locul al doilea rămâne una cât se poate de interesantă. În meciul tur disputat între cele două naționale s-a impus Ucraina cu scorul de 1-0. Doar cu o strategie pariuri bine pusă la punct o să poți să câștigi la pariuri.

Duel de trei puncte Sovacia vs Ucraina

Slovacia are nevoie de victorie în acest joc. Gazdele partidei de astăzi ocupă ultima poziție a grupei după ce nu au reușit să acumuleze vreun punct. Ei vin după două înfrângeri din tot atâtea meciuri. Au pierdut cu scorul de 1-0 în fața Ucrainei și apoi au fost învinși de Cehia cu scorul de 2-1. Pentru a mai spea la evitarea retrogradării au nevoie de un succes astăzi. Slovacii nu sunt într-o formă deloc bună deoarece au înregistrat un singur succes în ultimele șase meciuri disputate. Alege o strategie pariuri de pe Beturi.ro și apoi o să reușești să câștigi pe termen lung.

Ucraina a încheiat putem spune destul de rapid calculele din această grupă. Oaspeții partidie de astăzi au acumulat nouă puncte din primele trei meciuri și astfel nu mai pot pierde șefia grupei și sunt promovați în Liga A. Andriy Shevchenko se pare că a adus un suflu nou la echipă deoarece ucrainienii se află într-o formă foarte bună de moment. În ultimele nouă meciuri disputate au reușit să înregistreze șase victorii și trei rezultate de egalitate. Aceatsă formă îi poate duce spre un nou succes și astăzi.

Meciul dintre Slovacia vs Ucraina ne va aduce multe pronosticuri de care să ți cont atunci când pariezi. Ne-a atras atenția o cotă de 1,49 conform căreia se vor marca peste 1,5 goluri. În opinia noastră această cotă este una care are șanse foarte mari de reușită. La o cotă de 1,42 putem miza pe un X2. Și în acest pronostic avem încredere destul de mare ținând cont că Ucraina se află într-o formă foarte bună. Pariază în fiecare zi alături de noi.