Liga Națiunilor: Slovacia vs Cehia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Slovacia - Cehia
1
2.15
X
3.35
2
3.60

Meciurile echipelor naționale continuă și astăzi cu dueluri foarte interesante. Un meci ce ne-a atras atenția este cel dintre Slovacia vs Cehia. Acest joc se anunță a fi unul foarte echilibrat lucru ce se vede și din cotele oferite de partenerii noștri. În ultimele meciuri victoriile au fost împărțite dar astăzi trebuie să consulți părerea noastră înainte de a paria. Acest meci se va disputa în cadrul rundei cu numărul 3 din Liga B. Alături de cele două adversare de astăzi în această grupă a mai fost repartizată Ucraina. Putem spune că această grupă după primele două meicuri este dominată de ucrainieni. Cele mai bune cote pariuri le găsești doar pe site-ul nostru.

Meci decisive între Slovacia vs Cehia

Slovacia are un avantaj destul de mare în acest meci, acela că va evolua pe teren propriu. Meciul cu Ucraina a fost pierdut de Slovacia cu scorul de 1-0. Pentru naționala Slovaciei trebuie să notăm faptul că evoluează fostul atacant al celor de la Dinamo, Adam Nemec. Acest este unul dintre cei mai în formă jucători slovaci. La capitolul absențe pentru naționala gazdă nu vor lipsi jucători foarte importanți. Ei au înegistrat un singur succes în ultimele patru meciuri disputate astfel că acest meci îi va putea ajuta să iasă din forma slabă pe care o traversează. Vezi cote pariuri oderite de noi și câștigă.

Cehia se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate chiar dacă nu o va ajuta aproape deloc în economia acestei grupe. Cehii au pierdut cu scorul de 2-1 duelul cu Ucraina și astfel au rămas fără punct. Referitor la forma de moment și ei traversează o formă foarte slabă deoarece au înregistrat treo înfrângeri în ultimele patru meciuri. Astăzi nu așteptăm foarte multe de la Cehia deoarece nu are un moral deloc bun.

Meciul dintre Slovacia vs Cehia se anunță a fi un meci foarte echilibrat în care diferența va fi făcută de cele mai mici detalii. La finalul celor 90 de minute vom merge pe o victorie a Slovaciei deoarece pare a fi mai puternică. Putem miza și pe faptul că doar una dintre cele două formații va reuși să marcheze la o cotă de 1.80. Ne așteptăm ca să fie un meci în care jucătorii celor două formații se vor faulta destul de mult astfel că mizăm la o cotă de 1.70 peste 25,5 faulturi. Câștigă cu noi.