Liga Națiunilor: Serbia vs România

Recomandarea noastră: 1

Serbia - România
1
1.56
X
3.85
2
6.85

România își continuă aventura în Liga Națiunilor. Astăzi vom avea un meci foarte dificil la Belgrad. Serbia vs România se vor lupta în acest derby al grupei 4 din Liga C. Din acestă grupă mai fac parte Lituania și Muntenegru. Partida ce se va disputa pe terenul celor de la Partizan va avea lovitura de start de la ora 21:45. Acest meci poate fi privit ca o revanșă pentru naționala noastră. În ultima întâlnire directă disputată la Belgrad, sârbii ne-au administrat o înfrângere cu scorul de 5-0. Cote pariuri sportive ne va aduce o cotă de pe urma căreia vom câștiga în acestă seară.

Lupta la victorie în Serbia vs România

Serbia este văzută de foarte multă lume la câștigarea grupei și a acestui meci. În prima etapă vecinii noștrii au învins cu scorul de 1-0 în partida din deplasare din Lituania. Chiar dacă scorul acesta nu arată, meciul din Lituania a fost la discreția sârbilor. În acel meci ei au lovit de patru ori bara și chiar au ratat un penalty pe final de joc. Sârbii vor avea de partea lor un stadion plin care îi va încuraja frenetic. La acest lucru se adaugă și valoarea mai mare pe care o au față de echipa noastră. Ponturi pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.56 pentru acest joc.

România este cotată cu șansa a doua în acest meci, dar noi speram la o surpriză din partea echipei noastre. Elevii lui Cosmin Contra au remizat la Ploiești contra Muntenegrului, chiar dacă au evoluat 20 de minute cu un om în minus. România și-a creeat foarte puține ocazii de a marca și în general jocul nostru a arătat destul de modest. Pentru acest meci din tabăra noastră vor lipsi Chiricheș și Pintilii care s-au accidentat în meciul contra Muntenegrului. Ne așteptăm să avem unele probleme în zona centrală.

Meciul dintre Serbia vs România se anunță unul de totul sau nimic pentru naționala noastră. Noi vom miza pe faptul că România nu va reuși să marcheze. Avem o cotă de 1.80 pentru ca doar una dintre cele două echipe va marca. Pentru a câștiga la pariuri trebuie să lăsăm naționalismul la o parte. Pentru o cotă de 3.45 putem miza pe faptul că sârbii se vor impune la cel puțin două goluri diferență. Pariază cu noi.