Liga Națiunilor: Rusia vs Suedia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Rusia - Suedia
1
2.05
X
3.40
2
4.50

Liga Națiunilor continuă să ne ofere meciuri deosebit de interesante. Unul dintre meciurile zilei este întâlnirea dintre Rusia vs Suedia. Acest joc este unul deosebit de interesant și se anunță un meci foarte echilibrat. Nu trebuie să uităm faptul că ambele formații au participat în această vară la Cupa Mondială. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de mult timp dar ultimele meciuri au fost foarte echilibrate. Jocul din această seară se va disputa în cadrul grupei a doua a Ligii B. Din această grupă mai face parte Turcia. Cei mai buni tipseri ne aduc cote foarte avantajoase.

Echilibru în Rusia vs Suedia

Rusia pornește cu prima șansă în acest joc. Rușii sunt o echipă într-o formă foarte bună. După ce au fost surpriza plăcută de la Mondial, ei au și acum o formă de zile mari. În ultimele două meciuri și-au trecut în cont două victorii. Astfel ei sunt pe primul loc al grupei după ce au acumulat trei puncte. Ultimele patru meciuri ale rușilor au fost partide în care au marcat ambele formații. Cu încă o victorie astăzi, Rusia poate deveni favorită la prima poziție din această grupă. Pariază și câștigă cu cei mai buni tipseri.

Suedia a suferit o înfrângere în primul meci al acestei grupe și astăzi este obligată să își treacă în cont cele trei puncte. În primul meci din Liga Națiunilor, suedezii au pierdut cu Turcia cu scorul de 3-2. Atunci ei au condus cu scorul de 2-0 dar formația lui Mircea Lucescu a întors scorul. Oaspeții partidei se astăzi se află într-o formă foarte slabă deoarece au ajuns la 3 inînfrângeri în ultimele trei partide. Acum ocupă ultima poziție a clasamentului grupei fără punct și dacă vor pierde și astăzi va fi greu să scape de ultima poziție a clasamentului la finalul acestei grupe. Suedezii sunt o națională puternică ce joacă un fotbal bazat pe forță.

Liga Națiunilor vine cu meciuri foarte interesante astăzi. Unul dintre ele este întâlnirea dintre Rusia vs Suedia. Acest meci ne va aduce o serie de pronosticuri pe care trebuie să mizăm. Vom alege un pont bazat pe numărul de cornere. La o cotă de 1.70 vom miza pe faptul că se vor executa peste 9,5 cornere. La finalul celor 90 de minute vom miza pe faptul că Rusia își va trece în cont cele trei puncte puse în joc.