Liga Națiunilor: România vs Serbia

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
România - Serbia
1
2.75
X
3.20
2
2.60

Zide meci mare. Naționala României dă una dintre cele mai importante bătălii din Liga Națiunilor. Astăzi va întâlni pe Serbia pe National Arena. Acest meci putem spune că este ca o finală pentru șefia grupei 4 din Liga C. Alături de aceste două naționale se mai află Lituania și Muntenegru. Cele două formații s-au întâlnit și acum aproximatic o lună tot în Liga Națiunilor. Atunci acel meci s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Niciuna dinte cele două echipe nu a suferit vreo înfrângere în această competiție așa că acest meci poate fi privit ca o finală. Liga Natiunilor ne va oferi pronosticuri câștigătoare în fiecare zi.

Meci decisive România vs Serbia

România vine după un success obținut cu scorul de 2-1 contra Lituaniei. Acea victorie a venit în prelungirile partidei printr-un gol marcat de Alexandru Maxim. Astfel naționala noastră a reuși să acumuleze cinci puncte cu care ocupă poziția a doua a clasamentului. În celellalte două partide am obținut rezultate de egalitate. Dacă vom câștiga acest joc putem spune că vom fi la mâna noastră pentru celelalte meciuri și nu vom depinde de rezultatele celorlalte partide. Sperăm ca defensiva condusă de Tamș și Săpunaru să îi facă față lui Mitrovic care este un atacant foarte puternic. Pron motivare și sprijinul suporterilor naționala noastră poate obține cele trei puncte. Pariază și câștigă pe meciurile din Liga Natiunilor.

Serbia se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate în această partidă deoarece ar păstra diferența față de naționala noastră. Sârbii au acumulat șapte puncte până în acest moment după două victorii și un rezultat de egalitate. Ambele victorii ale sârbilor au fost obținute fără gol primit. Dacă ne uităm pe lotul adeversarilor de astăzi vedem că ei sunt mari favoriți dar noi sperăm să obținem un rezultat mare. Mitrovic este un atacant în mare formă care a marcat ultimele patru goluri ale naționalei sale.

Partida dintre România vs Serbia este un ace nu trebuie ratată. Vom miza pe faptul că la pauză sau la final se va înregistra un reuzltat de egalitate. Un alt pont pe care îl vom oferi este cel legat de faulturi. Anticipăm un meci destul de dur și că se vor acorda peste 25.5 faulturi. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază alături de noi în fiecare zi și obține un profit consistent pe termen lung.