Liga Națiunilor: România vs Muntenegru

Recomandarea noastră: 1

România - Muntenegru
1
1.70
X
3.55
2
5.50

România va disputa și ea în această seară primul meci din Liga Națiunilor. La Ploiești pe stadionul Ilie Oană, România vs Muntenegru se luptă pentru primele puncte în această competiție. Cele două formații au fost repartizate în grupa 4 a Ligii C. Din acestă grupă mai fac parte Serbia și Lituania care se vor înfrunta în meci direct. Naționala noastră poate profita de forma mult mai slabă a muntenegrenilor și să înceapă cu dreptul competiția. Ponturi pariuri sportive ne va aduce o cotă pe care merită să mizăm o sumă destul de mare. Acest meci se va juca fără spectatori deoarece Romania are terenul suspendat din cauza mesajelor afișate de suporteri.

Revanșa în România vs Muntenegru

România este văzută ca favorită de toată lumea în jocul de astăzi. Atât forma de moment a naționalei noastre cât și problemele din lotul Muntenegrului ne fac să sperăm la o victorie în acest meci. Tricolorii au jucat perfect în acest an. Din patru meciuri disputate ei au reușit să obțină tot atâtea victorii. Am învins pe Israel, Suedia, Chile și Finlanda. Cea mai importantă absență din tabăra noastră este cea a lui Răzvan Marin care este suspendat. În atac așteptăm golul din partea lui Țucudean, Keseru și Dragus. Pentru noi acest meci poate fi văzut și ca o revanșă deoarece ne-am aflat în aceeași grupă preliminară cu adversarii de astăzi. Cele mai bune ponturi pariuri sportive vor merge pe o victorie a naționalei României.

Muntenegru are o serie de probleme înaintea acestui joc. Ei vin după o campanie a preliminariilor foarte bună. Forma de moment a lor este una foarte slabă. Ei vin după o serie de șase partide în care nu au obținut nici un succes. Antrenorul oaspeților Ljubisa Tumbakovic se confruntă cu mari probleme de lot în vederea acestui meci. Sunt absenți pentru astăzi: Stefan Jovetic, Marko Vesovic, Jankovic, Djordjevic, Beciraj. Oficial aceștia sunt accidentați dar multă lume vorbește despre o revoltă a lor și astfel au refuzat convocarea. Acest meci se anunță unul foarte greu pentru Muntenegru, cu atâția jucători indisponibili.

Pentru meciul dintre România vs Muntenegru pontul nostru este o victorie a României pentru care avem o cotă de 1.70. Ținând cont de absențele Muntenegrenilor putem viza pe faptul că doar una dintre cele două echipe va înscrie. Acest pont vine cu o cotă de 1.70, care credem noi, trebuie adăugată pe bilet.