Liga Națiunilor: România vs Lituania

Recomandarea noastră: 1

Liga Naiunilor
România - Lituania
1
1.28
X
5.50
2
13.00

România se gândește doa la cele trei puncte astăzi și să punem presiune pe Serbia care sperăm să facă un pas greșit contra Muntenegrului. România vs Lituania va avea loc pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Tricolorii au avantajul moral în fața litunaienilor deoarece în tur s-au impus cu scorul de 2-1 după golurile marcate de Chipciu și Maxim în prelungirile partidei. Cele două formații fac parte din grupa 4 a Ligii C alături de Serbia și Muntenegru. Ne așteptăm la un meci disputat dar victorie să fie de partea naționalei noastre. Pentru a avea un profit la pariuri trebuie să avem o strategie de câștig bine pusă la punct.

Totul pentru victorie în România vs Lituania

Chiar dacă România pare mare favorită, tricolorii trebuie să abordeze acest meci cu maximă seriozitate. Naționala noastră ocupă poziția a treia a grupei după ce au reușit să acumuleze doar 6 puncte după patru partide disputate. Elevii lui Cosmin Contra vin după o remiză pe Arena Națională în fața Serbiei cu scorul de 0-0. Pentru prima poziție avem doar șanse teoretice așa că e foarte dificil să sperăm pentru acel loc. Cosmin Contra, selecționerul naționalei noastre a convocat mai mulți jucători de la naționala U21. O să vedem dacă aceștia o să se integreze și o să dea randamentul așteptat. De la tipserii noștrii găsești cea mai bună strategie de câștig.

Lituania ocupă ultima poziție a grupei dar este o națională foarte periculoasă. Nu trebuie să uităm faptul că în meciul tur ma marcat golul victoriei abia în prelungirile partidei. Oaspeții partidei de astăzi nu au reușit să acumuleze vreun punct și astfel ei sunt deja retrogradați în Liga D. Ei au cea mai slabă ofensivă a grupei cu doar două goluri marcate dar și cea mai slabă defensivă cu 9 goluri primite. Nu ne așteptăm la un joc foate bun din partea oaspeținlor dar trebuie să ținem cont că ei pot fi destul de periculoși.

România vs Lituania este cel mai interesant meci al zilei pentru noi. Victoria naționalei noastre ne va aduc eo cotă de 1.30. Pentru a benficia de o cotă mai avantajoasă putem paria că naționala noastră se va impune la o diferență de cel puțin două goluri. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.60 care în opinia noastră are fparte mari șanse de reușită. Ține cont de sfaturile noastre și o să reușești să câștigi pe termen lung.