Liga Națiunilor: Portugalia vs Polonia

Recomandarea noastră: 1

Liga Națiunilor
Portugalia - Polonia
1
1.66
X
3.70
2
6.50

Etapa fazei grupelor din Liga Națiunilor se apropie de final. Astăzi se vor disputa ultimele partide după care vom trage linie. Singurul meci care este programat pentru astăzi din Liga A este întâlnirea dintre Portugalia vs Polonia. Acest meci se va disputa în cadrul grupei 3 din care mai face parte Italia. Zarurile în această grupă sunt deja aruncate. Portugalia este câștigătoae, Italia a încheiat pe poziția secundă în timp ce Polonia a retrogradat. Totuși ne așteptăm la un meci spectaculos în care sperăm că nu vor lipsi golurile de ambele părți. Meciul tur s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea portughezilor. Strategie meciuri fotbal ne poate aduce un câștig destul de consistent pentru astăzi.

Goluri multe în Portugalia vs Polonia

Portugalia pornește din postura de mare favorită. Gazdele partidei de astăzi au reușit să acumuleze 7 puncte după cele trei meciuri disputate. În prima partidă au învins Italia cu scourl de 1-0 pentru ca apoi să învingă Polonia, iar în ultima etapă au remizat contra celor din Italia cu scorul de 0-0. Din tabăra gazdelor va lipsi și astăzi Cristiano Ronaldo care a anunțaț că în acest an nu va mai evolua pentru echipa națională. Ultima înfrângere a portughezilor este de la Cupa Mondială. De atunci au disputat șase partide în care au reușit să obțină doar rezultate pozitive. Strategie meciuri fotbal ne poate duce spre câștig în această seară.

Polonia a dezamăgit în meciurile din cadrul acestei grupe. Ei au reușit să obțină unsingur punct după o remiză contra Italiei în chiar primul meci al grupei. Oaspeții partidei de astăzi au retrogradat indiferent de rezultatul înregistrat în partida din această seară. Polonezii continuă astfel o formă foarte slabă care s-a văzut și la Cupa Mondială. Ei au înregistrat o singură victorie în ultimele opt meciuri disputate. Nici în meciul de astăzi nu anticipăm un rezultat foarte bun pentru polonezi.

Jocul dintre Portugalia vs Polonia, chiar dacă nu mai are o miză foarte mare, ne așteptăm să fie o partidă deosebit de interesantă. Vom paria pe victoria gazdelor unde avem o cotă foarte bună de 1.66. În opinia noastră merită să riscăm și să pariem că Portugalia se va impune la cel puțin două golrui difernță. Pariază și câștigă alături de noi zi de zi.