Liga Națiunilor: Portugalia vs Italia

Recomandarea noastră: x

Portugalia - Italia
1
2.25
X
3.15
2
3.25

Liga Națiunilor: Portugalia vs Italia

Meciurile spectaculoase urmează unul după altul. Astăzi la Lisabona este programată o partidă foarte interesantă. Portugalia vs Italia este un meci ce nu trebuie ratat de nimeni. Acest meci se dispută în cadrul rundei a doua din Liga A. Aceste două echipe au fost repartizate în grupa  3 alături de Polonia. În ultimii zece ani cele două formații s-au întâlnit o singură dată într-un meci direct. Acum trei ani cele două echipe s-au întâlnit într-un meci amical câștigat de Portugalia. Cei mai buni tipseri ne aduc pentru astăzi un pronostic foarte bun.

Fotbal total în Portugalia vs Italia

Portugalia a făcut un meci destul de bun în fața Croației. Cele două formații s-au întâlnit într-un meci amical iar scorul acelei partide a fost 1-1.  Pentru acest meci trebuie să ținem cont că din lotul lusitanilor va lipsi pentru acest meci Cristiano și Quaresma. Ronaldo a ales să rămână la echipa de club pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. Portughezii sunt campioni Europeni și trebuie să își apere blazonul în acest meci. În prima etapă a acestei grupe, lusitanii au stat, deaceea au disputat partida contra Croației. În acest an portughezii au doar trei victorii. Ei au învins pe Egipt, Algeria și Maroc. Pontul oferit de cei mai buni tipseri pentru acest meci ne va aduce o cotă de 3.15.

Italia, în prima etapă a Ligii Națiunilor a remizat contra Poloniei cu scorul de 1-1. Pentru Squaddra Azzurra în acel meci a marcat Jorginho. Elevii lui Roberto Mancini au fost conduși și după au reușit să egaleze. Oaspeții partidei se astăzi nu trec printr-o formă deloc bună. În acest an ei au obținut o singură victorie în fața Arabiei Saudite. Acest meci se anunță unul foarte greu pentru italieni și în acestă seară le va fi foarte greu să obțină cele trei puncte puse în joc.

Portugalia vs Italia se prezintă a fi un joc foarte spectaculos. Jocul de astăzi ne aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Tinând cont că ambele echipe au ofensive puternice putem miza pe faptul că vom vedea goluri în ambele porți. Acest pont are o cotă de 1.60. Noi, credem că acestă cotă are șanse foarte mari să fie una câștigătoare. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi.