Liga Națiunilor: Polonia vs Portugalia

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Polonia - Portugalia
1
2.90
X
3.20
2
2.72

Derby-ul serii din Liga Națiunilor vine din Polonia. Acolo se va disputa capul de afiș al acestei seri. Polonia vs Portugalia este unul dintre cele mai interesante jocuri ale zilei din UEFA Nations League. Acest joc se va disputa în cadrul grupei 3 din Liga A. În acestă grupă a mai fost repartizată Italia, alături de cele două adversare de astăzi. Acest meci se anunță a fi un duel foarte echilibrat deoarece ambele formații au participat în această vară la Cupa Mondială din Rusia. Ultimele trei meciuri directe dintre cele două formații s-au terminat la egalitate la finalul celor 90 de minute. Meciuri de fotbal azi ne vor aduce cote foarte avantajoase.

Derby-ul serii: Polonia vs Portugalia

Polonia are un avantaj foarte mare în acest meci, acela că va evolua în fața propriilor fani. După ce la Cupa Mondială nu au arătat o formă foarte bună și au fost eliminați încă din faza grupelor, acum polonezii par a își fi revenit. Ei au ajuns la trei meciuri în care au înregistrat rezultate pozitive. În primul meci din Liga Națiunilor au remizat contra Italiei cu scorul de 1-1. Astfel ei ocupă a doua poziție a clasamentului. Cele mai bune cote pentru meciuri de fotbal azi le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Portugalia se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate în această seară. Pentru acest meci trebuie să notăm faptul că nu va evolua Cristiano Ronaldo. Acesta a anunțat ca nu va mai juca în acest an pentru naționala lusitanilor. În primul meci din Liga Națiunilor, Portugalia a învins pe Italia cu scorul de 1-0. După acel meci ei sunt pe prima poziție a clasamentului din această grupă. Portugalia este o națională foarte puternică ce își poate trece în cont victoria în fața oricărei naționale. Liga Națiunilor ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Pentru meciul dintre Polonia vs Portugalia avem pregatite o serie de alte pronosticuri câștigătoare. Vom miza pe faptul că ambele echipe vor reuși să înscrie la o cotă de 1.80. Un alt pont în care avem mare încredere este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri în această partidă. Cota de 2.00 oferită pentru acest pronostic ne-a atras atenția. Pariază și câștigă în fiecare zi alături de noi.