Liga Națiunilor: Olanda vs Franța

Recomandarea noastră: 2

franta olanta
Olanda - Franța
1
3.20
X
3.55
2
2.33

Cel mai așteptat meci al zilei din Luga Națiunilor este întâlnirea dintre Olanda vs Franța. Acest meci ne promite spectacol ținând cont de ce jucători se vor întâlni. Așa cum ne așteptam acest meci se va disputa în cadrul Ligii A, grupa 1. Alături de cele două adversare de astăzi, în aceasta grupă a mai fost repartizată Germania. Putem spuen ținând cont de ce echipe sunt că este una dintre cele mai puternice grupe. Meciul tur dinre cele două adversare de astăzi s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea Franței. Trebuie să notăm și faptul că Germania ocupă ultima poziție a grupei cu un singur punct acumulat. Cu o strategie pentru pariuri pusă la punct o să poți să câștigi.

Derby-ul zilei între Olanda vs Franța

Olanda își dorește în această seară să învingă Campioana Mondială, Franța. Portocala Mecanică ocupă poziția a doua a grupei după ce au reușit să acumuleze trei puncte. În primul meci au pierdut în fața Franței pentru ca apoi să învingă pe Germania cu scorul de 3-0. Olanda încă mai poate emite pretenții la prima poziție a grupei dar pentru acest lucru trebuie să se impună astăzi. Elevii lui Ronald Koeman au obținut o remiză contra Belgiei în ultima partidă disputată astfel că vor avea un moral bun pentru jocul de astăzi. Strategie pentru pariuri găsești foarte multe dar cele mai bune sunt pe Beturi.ro.

Franța vine din postura de Campioană Mondială și este obligată să abordeze și acest meci la victorie. Cocoșii sunt pe prima poziție a grupei după ce au acumulat șapte puncte. În primul meci au remizat contra Gemaniei pentru ca apoi să învingă Olanda și Germania. Ei sunt favoriți la câștigarea acestei grupe și putem spune că s-ar putea mulțumi și cu un rezultat de egalitate. Pogba, Martial, Lacazette nu vor evolua astăzi pentru oaspeți dar și așa ei rămân cu prima șansă la cele trei puncte puse în joc astăzi.

Cu meciul dintre Olanda vs Franța putem câștiga astăzi o sumă importantă. Din oferta celor de la Fortuna am ales să mergem pe un rezultat în care ambele echipe vor reuși să marcheze cel puțin un gol. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.70. Avem foarte mare încredere în ea și deaceea am ales să o jucăm. Vom merge și pe un pariu conform căruia Griezmann va marca în acest meci. Un gol al lui ne va aduce o cotă de 3.00, care este una foarte avantajoasă.