Liga Națiunilor: Norvegia vs Slovenia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Norvegia - Slovenia
1
1.70
X
3.70
2
7.00

Liga Națiunilor continuă cu meciuri deosebit de interesante. Fiecare grupă are echipe puternice iar suspansul este din ce în ce mai mare cu cât ne apropiem de finalul grupelor. Astăzi la Oslo Norvegia vs Slovenia ne vor pregăti un spectacol ce nu trebuie ratat. Cele două adversare de astăzi traversează forme de moment total diferite. Acest lucru ne va ajuta foarte mult în alegerea pronosticului la finalul celor 90 de minute.Trei din ultimele patru meciuri directe dintre cele două formații au fost câștigate de Norvegia, astfel că nordicii pornesc cu prima șansă și astăzi. Liga Natiunilor ne oferă în fiecare zi pronosticuri câștigătoare. Acest joc se va disputa în cadrul Ligii C grupa a 3-a. Din această grupă mai fac parte Bulgaria și Cipru.

Echilibru în Norvegia vs Slovenia

Norvegia pornește cu prima șansă în jocul de astăzi. Gazdele partidei acestui joc au reușit să înregistreze cinci victorii în ultimele șase etape. În primul meci la această competiție au învins pe Cipru cu scorul de 2-0 pentru ca în al doilea joc să piardă în fața Bulgariei cu scorul de 1-0. Astfel norvegienii ocupă poziția a doua a grupei după ce au acumulat trei puncte. Acest meci contând pentru Liga Natiunilor ne va aduce o cotă de 1.70.

Slovenia se află într-o formă foarte slabă și a început modest această competiție. În primele două meciuri oaspeții partidei de astăzi au suferit două înfrângeri. Ei au pierdut cu scorul de 2-1 în fața Ciprului și Bulgariei. După aceste rezultate ei ocupă ultima poziție a grupei. Oaspeții partidei de astăzi au înregistrat patru înfrângeri în ultimele cinci partide. Și astăzi se anunță un meci foarte dificil pentru ei deoarece Jan Oblak cel ami important jucător al echipei va lipsi. Pentru sloveni se anunță a fi o nouă înfrângere astăzi deoarece lucrurile nu merg deloc bine pentru ei.

Meciul dintre Norvegia vs Slovenia vine să ne aducă un câștig garantat dar și o cotă avantajoasă. Pentru a beneficia de o cotă mai mare putem merge pe o victorie la cel puțin două goluri a norvegienilor. Un alt pronostic de luat în calcul este cel confirm căruia Slovenia va faulta de mai multe ori decât adversarii lor de astăzi. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.55. Pariază și câștigă alături de noi.