Liga Națiunilor: Muntenegru vs România

Recomandarea noastră: 2

Liga Națiunilor, Muntenegru, România
Muntenegru - România
1
2.95
X
3.05
2
2.70

România va disputa în această seară ultimul meci din grupa a 4-a a Ligii C. Din această grupă mai fac parte Serbia, Lituania și Muntenegru. Astăzi meciul de la Podgorica, Muntenegru vs România este un meci așteptat de foarte multă lume. Cu un rezultat de egalitate vom obține poziția a doua a grupei dar dacă vom câștiga la două goluri putem ajunge în a treia urnă la tragerea la sorți pentru Europeanul din 2020.  În ultimele trei meciuri directe dintre cele două formații s-au marcat foarte puține goluri ceea ce ne face să credem că nici astăzi nu vom vedea multe goluri. Noi sperăm într-o victorie a naționalei noastre. Cea mai bună strategie pariuri o găsești doar pe Beturi.ro.

Victorie în Muntenegru vs România

Muntenegru este genul de echipă foarte periculoasă care poate pune probleme oricărui adversar. În ultimele trei meciuri directe naționala noastră nu a reușit să câștige în fața lor. După ce au acumulat 7 puncte ei ocupă poziția a treia a clasamentului. Pentru a termina grupa pe poziția a doua ei au nevoie de un succes astăzi. Astfel că ne așteptăm la un asalt al muntenegrenilor încă din primul minut. Acest lucru poate fi un avantaj pentru noi că vom putea lovi pe contraatac. Savic și Jovetic nu vor evolua astfel că ne cresc șansele. Cu strategie pariuri o să poți să câștigi astăzi.

România este favorită în opinia noastră. Elevii lui Cosmin Contra au un moral bun după ce în urmă cu câteva zile au învins pe Lituania cu scorul de 3-0. Ceea ce este îmbuvurător pentru noi este faptul că au reușit să marcheze în acel meci jucători de atat. Golurile noastre au fos marcate de Pușcaș, Keșeru și Stanciu. Anticipăm că tehnicianul nostru va avea unele probleme în alegerea atacanților deoarece Pușcaș, Keșeru și Țucudean sunt într-o formă foarte bună. În acest meci avem nevoie să marcăm de cel puțin două ori astfel că avem nevoie ca toți jucătorii ce vor intra pe teren să fie într-o formă foarte bună.

Muntenegru vs România este un meci în care avem nevoie de victorie pentru a avea un traseu mai ușor spre Euro 2020. Naționala noastră are o cotă foarte bună pentru cele trei puncte. Victoria României ne va aduce o cotă de 2.70, care este foarte avantajoasă în opinia noastră. Un alt pont de luat în calcul este cel conform căruia doar una dintre cele două echipe va areuși să marcheze. Acest pariu vine cu o cotă de 1.67. Pariază alături de noi zi de zi.