Liga Națiunilor: Muntenegru vs Lituania

Recomandarea noastră: 1

Muntenegru - Lituania
1
1.35
X
4.55
2
11

Liga Națiunilor continuă și în acestă seară. Astăzi la Podgorica, Muntenegru vs Lituania se luptă pentru încă trei puncte în grupă. Acest meci nu trebuie ratat datorită faptului că se dispută în grupa României. Jocul acesta este primul meci direct dintre cele două formații. Fluierul de start al acestui joc va fi de la ora 21:45. În acest meci avem o favorită clară dacă aruncăm o privire asupra cotelor de la casele de pariuri. În orice moment Lituania poate încurca orice echipă. Cele mai bune ponturi pariuri azi ne aduce cote foarte avantajoase.

Lupta în Muntenegru vs Lituania

Muntenegru pornește din postura de favorită în acestă seară. Chiar dacă din echipa gazdelor vor lipsi o serie de fotbaliști foarte importanți ei sunt favoriți astăzi. Stefan Jovetic, Beciraj nu fac parte din lotul Muntenegrului deoarece sunt accidentați. Contra naționalei noastre, Muntenegru a făcut un meci foarte bun pe faza defensivă. În acest an muntenegrenii nu au obținut nici un succes. Toate partidele din acest an au fost partide amicale. Evoluția din meciul contra Romaniei le dă speranțe pentru o victorie. Faptul că vor evolua pe teren propriu constituie in avantaj foarte mare. Ponturi pariuri azi va merge pe o victorie a Muntenegrului.

Lituania pornește cu a doua șansă în acest meci. În acest an lituanienii au obtinut doar două victorii. Echipele învinse de ei au fost Armenia și Sri Lanka. Orice punct pentru ei este foarte important pentru a evita retrogradarea. În meciul contra Serbiei nu au jucat foarte bine dar au ratat o ocazie foarte mare spre finalul partidei. Ținând cont de faptul că din echipa Munenegrului vor lipsi o serie de jucători importanți este aproape sigur ca lituanienii vor avea și ei șansa lor. Ei vor încerca să profite de puținele ocazii pe care le vor avea.

Muntenegru vs Lituania ne vor oferi un meci de luptă în acestă seară. Ne așteptăm la un meci cu multe cartonașe galbene deoarece muntenegrenii vor fi foarte determinați. La o cotă de 1.60 vom putea miza pe faptul că se vor arăta peste 5.5 cartonașe galbene. Pariază și câștigă pe ponturile oferite de echipa noastră în fiecare zi care sunt pe Beturi.ro.