Liga Națiunilor: Lituania vs România

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Lituania - România
1
8.00
X
3.20
2
1.60

Naționala României își continuă aventura în Liga Natiunilor. De la ora 21:45 vom avea un meci deosebit de interesant. Meciul ce ne va ține aprope de micul ecran este întâlnirea dintre Lituania vs România. Această partidă va avea loc la Vilnius. România are de luat o revanșă în fața lituanienilor pentru înfrângerea de acum aproximativ 10 ani de la Cluj cu scorul de 3-0. De atunci au mai avut loc două partide, ambele câștigate de naționala noastră cu scorul de 1-0. Acest meci se va disputa în cadrul grupei 4 din Liga C din care mai fac parte Serbia și Muntenegru.

Meci important: Lituania vs România

Lituania este genul de echipă care poate pune probleme oricui. Chiar dacă nu sunt o națională puternică ei joacă un fotbal închis bazat pe defensivă. În ultimele șapte jocuri, gazdele partidei de astăzi și-au trecut în cont o singură victorie. Acest lucru ne arată că nu traversează cea mai bună formă. În cele două partide ale acestei grupe au înregistrat două înfrângeri în care nici nu au reușit să marcheze. Pariază pe meciurile din Liga Natiunilor și câștigă alături de noi.

România chiar dacă nu a reușit să câștige în cele două meciuri, naționala noastră a înregistrat două rezultate de egalitate contra Serbiei și Muntenegrului. Elevii lui Cosmin Contra ocupă în acest moment poziția a treia a clasamentului. Ei sunt obligați să își treacă în cont în această seară cele trei puncte puse în joc. Chiricheș și Pintilii nu vor putea fi folosiți astăzi din cauza unor accidentări. Naționala noastră are un dezavantaj, acela că meciul se va desfășura pe teren sintetic. Ultima înfrângere a naționalei noastre este de acum aproximativ un an. Din lotul care pierdea în fața Lituaniei la Cluj se mai află doar Săpunuru și Tamaș.

Întâlnirea dintre Lituania vs România ne va aduce și alte pronosticuri pe care vă sfătuim să pariați. La finalul celor 90 de minute vom miza pe faptul că România se va impune. Anticipăm un meci cu multe faulturi astfel că vom paria că se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene la o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră și pe termen lung o să realizăm profit.