Liga Națiunilor: Italia vs Portugalia

Recomandarea noastră: 1

Italia Olanda Liga Națiunilor
Italia - Portugalia
1
2.25
X
3.30
2
3.60

Cel mai așteptat meci al acestei zile din Liga Națiunilor se va disputa la Milano pe stadionul Giuseppe Meazza. Italia vs Portugalia își vor măsura forțele în acest meci mult așteptat de suporterii celor două formații. Acest meci se va disputa în cadrul Ligii A, grupa 3. Alături de aceste două formații în această grupă a mai fost repartizată Polonia dar care este deja retrogradată. Astfel că cele două adversare de astăzi se vor lupta pentru prima poziție. Meciul tur dintre cele două formații a fost câștigat de Portugalia cu scorul de 1-0, astfel că acest meci poate fi privit ca o revanșă de către italieni. Acest meci este unul foarte important pentru clasamentul grupei. Fă-ți cea mai bună strategie meciuri fotbal pentru a reuși să câștigi.

Derby-ul grupei Italia vs Portugalia

Italia pornește cu prima șansă în acest meci și are un avantaj foarte mare, acela că va evolua pe teren propriu. Squadrra Azurra a acumulat patru puncte și ocupă poziția a doua în această grupă. Pe lângă înfrângerea din Portugalia ei au mai obținut o victorie și o remiză, ambele în fața Poloniei. Gazdele partidei de astăzi nu trec prin cea mai bună formă. În ultimele șase meciuri au reușit să realizeze o singură victorie ceea ce este foarte puțin pentru o așa națională. Strategie meciuri fotbal foarte bună beneficiezi pentru astăzi cote avantajoase.

Portugalia are o șansă foarte mare de a câștiga această grupă. Oaspeții partidei de astăzi sunt pe prima poziție a grupei după ce au acumulat șase puncte după două meciuri disputate. Pe lângă victoria contra Italiei ei au învins și pe Polonia cu scorul de 3-2. Din aceste rezultate portughezii ne arată că ei pot juca și fără Cristiano Ronaldo care nu va juca nici astăzi. Portughezii au obținut trei victorii în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile. Ținând cont că în ultima etapă vor evolua contra Poloniei, sunt favoriți la câștigarea acestei grupe.

Alegerea unui pronostic pentru meciul dintre Italia vs Portugalia este destul de dificilă. Putem miza pentru o siguranță mai mare pe un 1X. Un pariu în care oi avem încredere destul de mare este cel onform căruia ambele echipe vor reuși să marcheze cel puțin un gol. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.70.  Putem miza și pe faptul că se vor arăta peste 4,5 cartonașe galbene la o cotă de 1.60. Pariază în fiecare zi alături de noi.