Liga Națiunilor: Italia vs Polonia

Recomandarea noastră: 1

Italia - Polonia
1
1.70
X
3.50
2
5.75

Nations League continuă să ne delecteze cu meciuri interesante. Astăzi de la ora 21:45 Italia vs Polonia se vor duela la Bologna. jocul acesta se va disputa în prima rundă a Ligii A. Cele două formații au fost repartizate în grupa 3 din care mai face parte Portugalia. În ultima perioadă niciuna dintre cele două echipe nu a arătat foarte bine, astfel că ele văd acest meci ca pe un nou început. Italienii au reușit să câștige două din ultimele trei meciuri directe în timp ce polonezii au reușit o victorie. Cu meciuri de fotbal azi vom beneficia de un câștig garantat.

Victorie în Italia vs Polonia

Italia este obligată să înceapă cu dreptul acestă campanie de calificare din Liga Națiunilor. Așa cum știm cu toții Squadra Azzurra a ratat prezența la Campionatul Mondial după ce a pierdut barajul contra Suediei. Pe banca tehnică a italienilor se află Roberto Mancini. Gazdele partidei de astăzi au disputat în acest an cinci meciuri amicale. Au fost învinși de Argentina și Franța. Italia a obținut două rezultate de egalitate contra echipelor Olanda și Anglia. Singura echipă învinsă de Italia în acest an este Arabia Saudită. Chiar dacă italienii nu au obținut rezultate foarte bune, trebuie să ținem cont ca polonezii nu se ridică la nivelul adversarilor întâlniți.  Ca pont pentru meciuri de fotbal azi vom merge pe o victorie a Italiei.

Polonia nu traversează nici ea o formă foarte bună. Chiar dacă au fost la Cupa Mondială, ei au părăsit competiția încă din faza grupelor. Ei au învins pe Japonia dar au pierdut în fața Columbiei și Senegalului. Lewandowski și compania își doresc un rezultat pozitiv dar vor întâlni in adversar foarte puternic. Oaspeții partidei se astăzi au o ofensivă foarte puternică ținând cont de ce jucători au în atac. Problemele lor sunt în ofensivă unde primesc gol destul de ușor. Ei vor întâlni o echipă renumită pentru defensivă astfel că este posibil sa nu mai marcheze foarte ușor.

Partida dintre Italia vs Polonia ne va aduce și alte ponturi pentru a câștiga. Vom merge pe o victorie a italienilor chiar dacă nu sunt într-o formă foarte bună, ei au prima șansă la victorie. La o cotă de 1.68 sfatul nostru este să mizați pe faptul pe faptul că se vor arată peste 3,5 cartonașe galbene. Ne așteptăm ca cele două echipe să își creeze multe ocazii de gol. Astfel că vor fi și multe cornere. Vom miza și pe faptul că se vor executa peste 9,5 cornere.