Liga Națiunilor: Islanda vs Elveția

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Islanda - Elveția
1
4.55
X
3.65
2
1.88

Un meci foarte interesant din Liga Națiunilor va avea loc în această seară. Acest meci nu trebuie ratat deoarece va evolua una dintre cele mai îndrăgite echipe naționale din ultima perioadă. Islanda vs Elveția reprezintă unul dintre cele mai interesante jocuri ale acestei zile.  Nu trebuie să uităm faptul că în această vară ambele formații au evoluat la Cupa Mondială din Rusia. Acest joc se va desfășura în cadrul grupei 2 a Ligii A. Din această grupă mai face parte Belgia care este și favorită la câștigarea grupei. În meciul tur dintre cele două formații s-a impus Elveția cu scorul de 6-0. Cele mai bune cote le găsești doar la partenerii noștri.

Revanșă în Islanda vs Elveția

Islanda traversează o perioadă foarte proastă. Putem spune că nordicii au uitat să câștige în ultima perioadă.  În ultimele 10 partide disputate în acest an ei nu au înregistrat nici un success. Astfel nu vor putea pleca nici astăzi ca favoriți. În cele două meciuri ale acestei grupe, islandezii nu au marcat nici un gol și au primit nouă. Înfrângerii cu 6-0 contra Elveției se adaugă și cea cu 3-0 contra Belgiei. În ultimul meci disputat au obținut un rezultat important. Au remizat cu Franța în deplasare cu scorul de 2-2. Pariază și câștigă alături de noi cu cele mai bune cote.

Elveția  are nevoie de victorie pentru a egala pe Belgia în fruntea grupei.  Ei au acumulat trei puncte până acum după după victoria în fața Islandei, dar au suferit și o înfrângere contra Belgiei cu scorul de 2-1. Nici elvețienii nu se pot lăuda cu o formă de moment foarte bună deoarece au o singură victorie în ultimele cinci meciuri disputate. Chiar și așa în opinia noastră ei pornesc cu prima șansă la victorie în această seară.

Jocul dintre Islanda vs Elveția ne va aduce pentru astăzi și alte pronosticuri pe care vă sfătuim să mizați. La o cotă de 1.70 vom miza pe faptul că ambele formații vor reuși să înscrie cel puțin un gol. Dacă vor înscrie ambele formații este foarte probabil să se marcheze și peste 2,5 goluri. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră și pe termen lung o să realizezi profit.