Liga Națiunilor: Islanda vs Belgia

Recomandarea noastră: 2

Liga Națiunilor
Islanda - Belgia
1
9.90
X
5.30
2
1.33

Liga Națiunilor a debutat în forță săptămâna trecută și va programa deja a doua etapă. În weekend am avut parte atât de rezultate scontate, dar și de câteva surprise mai mici sau mai mari. Șocul primei runde l-a reprezentat scorul de tenis administrat de Elveția islandezilor. Islanda e aceeași echipă care acum doi ani trecea de Anglia la Euro și tot aceeași națiuni care lăsa acasă în drumul spre Rusia 2018 echipe mai bine cotate precum Ucraina și Turcia. Alte rrezultate interesante au fost egalurile dintre Italia și Polonia și Germania și Franța, dar și victoria Spaniei la Londra. Ce ponturi pariuri sportive vei pregăti pentru disputele dintre Spania și Croația (proaspăta vicecampioană mondială), Bosnia și Austria sau Islanda și Belgia? Toamna pariurilor abia ce a început. Islanda și Belgia joacă marți seara (11 septembrie 2018) pe stadionul Laugardalsvöllur din Reykjavík, la ora României 21:45. Echipa Beturi.ro prevede o victorie fără probleme a belgienilor, mai ales din cauza momentului nu tocmai bun prin care trece naționala nordică.

Liga Națiunilor, prima etapă a eșalonului I

Elveția și Spania sunt performerele primei runde din Liga A a acestui nou format propus de UEFA. Cine a mers pe ponturi pariuri sportive pentru una dintre aceste naționale a avut numai de câștigat. Pe de altă parte, grupele compuse din Germania, Franța și Olanda, respectiv Polonia, Italia și Portugalia rămân deschise oricărui scenariu. Islanda și Belgia vin cu două abordări diferite asupra problemei calificării. Echipa antrenată de Roberto Martinez și în care strălucesc jucători precum Eden Hazard, Axel Witsel, Dries Mertens sau Romelu Lukaku a obținut o victorie categorical în amicalul cu Scoția (4-0). Golurile au fost marcate de Lukaku, Hazard și Batshuayi (2). Acest rezultat vine în prelungirea locului trei obținut la Cupa Mondială din Rusia 2018. Atunci belgienii au dispus inclusiv de Brazilia în faza sferturilor de finală. De asemenea, este de remarcat și revenirea din optimi în fața Japoniei, care conducea la un moment dat cu 2-0 la jumătatea reprizei a doua. Islanda și Belgia pregătesc un meci special, recomandat pentru toți pariorii care se respectă. Islanda este o echipă extrem de solidă pe teren propriu, înregistrând în campania pentru mondiale victorii pe teren propriu în fața Ucrainei, statului Kosovo, în fața vicecampioanei mondiale Croația, dar și în fața Turciei. Totuși, debutul în Liga Națiunilor ridică un semn de întrebare legat de viitorul acestei naționale. Elveția a surclasat Islanda cu 6 la 0. Seferovic, Shaqiri, Zuber, Zakaria, Ajeti și Mehmedi au fost cei șase marcatori, Islanda devenind favorita principală la retrotragradare în seria a doua. E momentul să pregătim niște ponturi pariuri sportive pe această grupă explozivă, grupă formată din Elveția, Belgia și Islanda.

Ponturi pariuri sportive în Liga Națiunilor

Naționala României a debutat ezitant la Ploiești în fața unui stadion gol în fața naționalei din Muntenegru. Scorul a fost 0-0, deși echipa noastră a beneficiat de o bună bucată de superiorirtate numerică. Meciul de la Belgrad în fața Serbiei se anunță mult mai greu, în timp de duelul dintre Muntenegru și Lituania va fi cealaltă dispută din grupă. Toate aceste patru națiuni au o șansă bună să ajungă la Euro 2020 pe traseul din Liga Națiunilor. Promovarea în a doua grupă valorică e celălalt deziderat al României, Serbiei, Muntenengrului și Lituaniei. Revenind la disputa de la Reykjavík, antrenorul spaniel Roberto Martinez va malinia aproape toate vedetele pe care le arfe la dispoziție. Islanda se poate gândi și la un meci egal după dezastrul din Elveția, însă cu jucători precum Mertens, Lukaku, Carrasco, Hazard sau Witsel Belgia nu are voie să facă un pas egal. Mai ales dacă ținem cont de diferența de golaveraj pe care jucătorii din Țara Cantoanelor au reușit să o creeze între ei și celelalte două echipe. Ai curaj să plasezi cele mai curajoase pariuri pe acest meci apparent disproporționat? Vrem să te auzim în peluza jucătorilor extrem de pasionați.

Pe ce pariem

Deoarece cota pentru victoria Belgiei este destul de mica, vă propunem și alte opțiuni interesante pe care le-am găsit pe site-ul partenerului nostru de la Efortuna. 2/2 îți adduce un curs final ded 1.78, care, combinat cu alte variante, îți poate solidifica câștigul. O victorie a Belgiei pornind de la un handicap de 2-0? Cota este de 3.10 la același operator. Se vor marca măcar 4 goluri? Over 3.5 e pariul potrivit în acest caz. Iarăși o cotă extrem de competitive în meciul ce opune Islanda și Belgia. Un curs final de 3. Dacă vrei să riști încă și mai mult, over 4.5 poate fi soluția. Cota este de 5.90. Pariurile sunt mult mai incitante cu meciuri de calitate în Liga Națiunilor, noua competiție propusă de UEFA.