Liga Națiunilor: Irlanda vs Țara Galilor

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Irlanda - Țara Galilor
1
2.45
X
2.95
2
3.45

O nouă etapă din Liga Națiunilor este aproape de a se încheia. Această etapă re programate o serie de meciuri foarte interesante ce ne vor ține aproape de micul ecran. Unul dintre cele mai interesante jocuri ale zilei este întâlnirea dintre Irlanda vs Țara Galilor. Această partidă se va disputa în Liga B grupa a 4-a. Din această grupă a mai fost repartizată Danemarca. După rezultatele înregistrate în această grupă, este una foarte echilibrată, astfel că ne putem aștepta la orice.  Liga Natiunilor continuă să ne ofere pentru astăzi meciuri din ce în ce mai echilibrate.

Meci echilibrat între Irlanda vs Țara Galilor

Irlanda pornește cu a doua șansă în acest meci. Chiar și așa dacă vor învinge astăzi, irlandezii vor putea răsturna calculele acestei grupe. În meciul tur disputat în Țara Galilor ei au pierdut cu scorul de 4-1, astfel că astăzi au de luat o revanșă pentru acel rezultat. În cel de-al doilea meci au obținut singurul punct de până acum din Liga Națiunilor. Gazdele partidei de astăzi au remizat contra danezilor cu scorul de 0-0. În ultimele trei meciuri disputate cei din Irlanda nu au reușit să obțină nici un succes ceea ce ne arată că nu traversează cea mai bună formă. Pariază și câștigă astăzi cu Liga Natiunilor.

Țara Galilor pornește din postura de favorită astăzi. Ei nu se vor putea baza pe Ramsey și Bale. Ei vor avea de suferit fără acești doi jucători care practic sunt cei mai importanți. În această grupă, galezii ocupă poziția a doua a clasamentului după ce au reușit să acumuleze trei puncte. Aceastea au venit după victoria din tur contra irlandezilor. În cel de-al doilea meci au pierdut contra celor din Danemarca. Scorul acelei partide a fost 2-0 pentru danezi. Galezii nu traversează nici ei o formă foarte bună deoarece au înregistrat o singură victorie în ultimele cinci meciuri.

Ne așteptăm ca meciul dintre Irlanda vs Țara Galilor să fie unul foarte spectaculos. Acest meci ne va aduce profit. Ținând cont că vor evolua două echipe britanice ne așteptăm la un joc mai dur și la multe cornere. Vom miza pe faptul că se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene la o cotă de 2.00. Un alt pronostic în care avem mare încredere este cel conform căruia se vor executa peste 10,5 cornere. Acest pont va veni cu o cotă de 1.80. Pariază cu noi.