Liga Națiunilor: Irlanda vs Danemarca

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Irlanda - Danemarca
1
3.05
X
3.15
2
2.65

Liga Națiunilor continuă să ne ofere meciuri din ce în ce ma spectaculose. Astăzi din cadrul Ligii B vom avea o partidă ce ne-a atras atenția. Irlanda vs Danemarca sperăm să fie un joc deosebit de interesant. Acest meci va conta pentru grupa 4. În această grupă a mai fost repartizată Țara Galilor. Astăzi sperăm să fie un meci foarte echilibrat și de pe urma căruia să reușim să câștigăm la pariuri sportive online. Cele două formații s-au întâlnit și în barajul pentru Cupa Mondială din această vară. Atunci s-a impus Danemarca, cu scorul de 5-1 la general.

Meci interesant între Irlanda vs Danemarca

Irlanda poate privi acest meci ca și o revanșă după ce a fost eliminată din drumul spre mondial de Danemarca. În Liga Națiunilor gazdele partidei de astăzi au pierdut în primul joc contra celor din Țara Galilor. În acel joc irlandezii au pierdut cu scorul de 4-1. Astfel ei ocupă ultima poziție a clasamentului din această grupă. O serie de jucători din naționala Irlandei vor fi indisponibili pentru acest meci ceea ce face ca gazdele să nu aibă o forță la fel de mare. Câștigă astăzi alături de echipa noastră la pariuri sportive online.

Danemarca este cotată ca favorită și nordicii trebuie să confirme acest lucru. La prima vedere ei clar sunt naționala mai puterncă, lucru ce s-a văzut și în duelul direct de la baraj. În primul ,meci din Liga Națiunilor, danezii au învins pe Țara Galilor cu scorul de 2-0. Nu trebuie să uităm faptul că naționala daneză a fost implicată într-un scandal dar se pare că ei au trecut peste acel eveniment. Pentru meciul de astăzi cea mai importantă absență a nordicilor este Eriksen. Chiar și așa noi credem că se vor impune fără prea mari probleme.

Meicurile din Nations League se dispută unul după celălalt. Astăzi vom face profit de pe urma partidei dintre Irlanda vs Danemarca. Pe acest joc vom miza că se vor executa peste 9,5 cornere la o cotă de 1.80. Un alt pont de luat în calcul este acela că se vor arăta peste 4,5 cartonașe galbene. Acest pronostic vine cu o cotă de 1,90. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră și pe termen lung o să realizezi profit.