Liga Națiunilor: Irlanda de Nord vs Austria

Recomandarea noastră: x

Liga Națiunilor
Irlanda de Nord - Austria
1
3.05
X
3.20
2
2.50

Sfârșitul de săptămână ne aduce o nouă rundă de partide foarte interesante din Liga Națiunilor. Ne-a fost destul de greu să alegem cele mai bune partide deoarece în opinia noastră sunt multe meciuri asupra cărora trebuie să ne îndreptăm atenția. Pentru singurul meci al zilei din Liga B o să oferim și un pronostic alături de alte partide. Este vorba despre duelul dintre Irlanda de Nord vs Austria. Acest meci se va disputa la Beșfast și face parte din grupa a 3-a. Alături de aceste două formații a mai fost repartizată în această grupă Bosnia Herțegovina care este deja desprinsă în câștigătoare a grupei. Meciul tur dintre cele două formații a fost câștigat de austrieci cu scorul de 1-0. Ai nevoie pentru a câștiga pe termen lung de o strategie pariuri.

Duel de orgoliu Irlanda de Nord vs Austria

Irlanda de Nord este dezamăgirea acestei grupe. Gazdele partidei de astăzi sunt cea mai slabă echipă a grupei. Ei nu au reușit să acumuleze nici un punct și au marcat doar un singur gol ceea ce este mult prea puțin. După aceste rezultate irlandezii sunt retrogradați matematic în Liga C indiferent de rezultatul din acest meci. În ultimele șapte meciuri disputate ei au înregistrat o singură victorie, contra Israelului într-un meci amical. Strategie pariuri poți găsi oriunde dar pe Beturi.ro este cea mai bună.

Austria pornește cu prima șansă în acest joc. Oaspeții au și avantajul moral după victoria din meciul tur. Austriecii sunt pe poziția a doua a acestei grupe după ce au acumulat patru puncte. Pe lângă victoria contra irlandezilor ei au suferit o înfrângere și au reușit o remiză contra Bosniei. Austriecii au un golaveraj de un gol marcat și tot unul primit. Acest lucru ne arată că sunt o echipă foarte închisă ce nu riscă mult în ofensivă dar este foarte bine organizată în defensivă. Austia nu mai are nici o șansă la prima poziție și indiferent de rezultatul de astăzi ei vor încheia grupa pe locul al doilea.

Meciul dintre Irlanda de Nord vs Austria contează doar pentru palmaesul celor două formații. La finalul celor 90 de minute vom miza pe un rezultat de egalitate pentru care avem o cotă de 3.20. Un alt pronostic în care noi avem mare încredere este cel conform căruia se vor marca sun 2,5 goluri. Ținând cont că miza meciului nu este una foarte mare nu credem că vom vedea multe goluri. Pariază și câștigă alături de noi.