Liga Națiunilor: Germania vs Olanda

Recomandarea noastră: 2

Liga Națiunilor
Germania - Olanda
1
1.97
X
3.70
2
4.05

O nouă grupă a Ligii A se apropie de încheiere. Este vorba despre una dintre cele mai puternice grupe, grupa 1. Această grupă a fost format din Franța, Olanda și Germania. În ultimul meic al gruoei se va înfrunta Gremania vs Olanda. A fost o grupă plină de surprize care mai pot continua deoarece încă nu se știe câștigătoarea ei. Pe primul loc al grupei este Franța dar care poate fi depășită de Olanda astăzi. Germania nu mai are nici o șansă și este deja retrogradată, furnizându-ne o mare surpriză negativă. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheia cu scorul de 3-0 pentru olandezi. Adoptă o bună strategie pariuri pentru a reuși să câștigi de fiecare dată.

Meci specaculos Germania vs Olanda

Germania a dezamăgit pe toată lumea în ultima perioadă. Se pare că nemții nu și-au revenit după dezamăgirea de la Campionatul Mondial. După trei partide disputate în această grupă ei au obținut un singur punct ceea ce este foarte puțin. Astfel ei nu mai au nici o șansă de a se salva de la retrogradare. În primul joc din Liga Națiunilor au remizat contra Franței iar apoi au pierdut în fața Olandei și a Franței în retur. În ultimul meic disputat gazdele partidei de astăzi au învins Rusia dar totuși nu putem afirma că se află într-o formă foarte bună. O bună strategie pariuri ne poate duce spre câștig sigur.

Olanda se află într-o form ă foarte bună. La batavi se văd roadele reconstrucției chiar dacă nu au participat la ultimele turnee finale. Portocala Mecanică a 6 puncte în aceatsă grupă. Ei au învins Germania în tur și acum câteva zile au obținut o victorie importantă contra Franței cu scorul de 2-0. Astfel dacă vor obține un rezultat de egalitate astăzi vor avea șansa să reușescă să câștige această grupă. Oaspeții partidei de astăzi au o singură înfrângere în ultimele opt meciuri astefl că se află într-o formă destul de bună.

Germania vs Olanda este capul de afiș al acestei zile din fotbalul european. Vom miza pe o victorie a Olandei care este mult mai motivată. Vom paria pe faptul că ambele echipe vor reușit să înscrie cel puțin un gol. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.60. Dacă vor marca ambele formații sunt șanse mari să vedem peste 2,5 goluri la o cotă de 1.70. Pariază cu noi zi de zi.