Liga Națiunilor: Germania vs Franța

Recomandarea noastră: 1

Germania Franta pariuri
Germania - Franța
1
2.50
X
3.40
2
2.90

Liga Națiunilor va debuta astăzi. În această seară este programată o partidă ce nu trebuie ratată și este visată de orice spectator. Germania vs Franța se vor lupta în primul meci după Campionatul Mondial. Acest joc se va disputa în Liga A. Din acestă grupă mai face parte și Olanda. Partida va avea loc la Munchen, pe Allianz Arena. Nemții nu au mai învins pe Franța de la Campionatul Mondial din anul 2014. De atunci au avut loc trei partide directe, din care Franța a castigat doua, iar un joc s-a terminat la egalitate. Cele mai bune pariuri sportive le găsești doar la partenerii noștrii.

Spectacol în Germania vs Franța

Germania pornește la un drum nou după Campionatul Mondial din Rusia. La mondial nemții au dezamăgit astfel că pentru ei este un nou început. Selecționerul gazdelor Joachim Low a ales să aducă trei noi jucători la lot.  Este vorba despre Hawertz, Schulz și Kehrer. Cei mai importanți jucători nemți care vor lipsi sunt Khedira și Ozil. La Campionatul Mondial din Rusia, Germania a fost o surpriză neplăcută. Nemții au fost eliminați din grupe după ce au pierdut cu scorul de 0-2 în fața Coreei de Sud. Astăzi ne așteptăm ca Germania să fie mult mai motivată. În plus ei vor avea de partea lor și spectatorii care vor juca un rol foarte important. Doar la pariuri sportive poți realiza un venit suplimentar.

Franța dispută primul meci în calitate de Campioană Mondială. Cocoșii au ales să meargă pe continuitate după Campionatul Mondial. Singura noutate din lotul lui Didier Deschamps este portarul lui Marseille, Steve Mandanda. Ultima înfrângere a francezilor a fost în luna martie. La mondial francezii s-au calificat din grupe neînvinși. Apoi in fazele eliminatorii au trecut de Argentina, Uruguay, Belgia iar în finală au învins așa cum stim deja pe Croația.

În partida dintre Germania vs Franța se vor întâlni ultimele două campioane mondiale. Putem spune că acesta este meciul perfect pentru a deschide Liga Națiunilor. Așa cum era de așteptat pentru un asemenea meci, venim cu o serie de alte pariuri câștigătoare. Ținând cont de forța ofensivă a celor două formații putem miza pe faptul că ambele echipe vor reuși să înscrie. Acest pont ne aduce o cotă de 1.65. Pentru o cotă de 1.75 putem miza și pe faptul că se vor marca peste 2.5 goluri în acest meci.