Liga Națiunilor: Franța vs Germania

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Franța - Germania
1
1.86
X
3.80
2
4.50

Fotbal de zile mari pe Stade de France în această seară. Se vor întâlni ultimele două campioane mondiale într-un meci ce contează pentru Liga Națiunilor. Jocul dintre Franța vs Germania se va disputa în cadrul grupei 1 din Liga A. Alături de cele două formații din această grupă mai face parte Olanda. După primele două meicuri disputate observăm că această grupă este una deosebit de interesantă și ne așteptăm și la rezultate surpriză. Ultimele două meciuri directe dintre cele două formații s-au încheiat cu rezultate de egalitate, dar în această seară nu credem că sunt șanse pentru un egal. Biletul zilei fotbal ne va aduce multe pronosticuri câștigătoare astăzi.

Deby-ul zilei între Franța vs Germania

Franța este campiona mondială în exercițiu dar și o echipă în mare formă. Cocoșii au luat coroana chiar de la adversara din această seară, Germania. Gazdele partidei de astăzi sunt singura echipă neînvinsă în această grupă. Ei au înregistrat un rezultat de egaitate cu scorul de 0-0 în fața Germaniei în tur și au învins pe Olanda cu scorul de 2-1. Astfel cu patru puncte francezii sunt pe prima poziție a acestei grupe. În acest an francezii au o singură înfrângere și aceea într-un meci amical astfel că va fi foarte greu pentru ei în jocul de astăzi să piardă. Pariază și câștigă cu biletul zilei fotbal.

Germania pare a fi de nerecunoscut. După ce au fost eliminați din grupe de la Mondial ei tot nu merg foarte bine. În cele două meciuri din această grupă nemții au obținut un singur punct și sunt lanterna roșie. Au remizat cu Franța 0-0 și au pierdut acum câteva zile în fața Olandei cu scorul de 3-0. Elevii lui Joachim Low dacă vor obține cele trei puncte putem spune că se vor împăca și cu suporterii dar să câștige astăzi le va fi destul de greu.

Întâlnirea dintre Franța vs Germania ne va aduce și alte pronosticuri de pe urma cărora să câștigăm. Vom miza pe o victorie a Franței la o cotă de 1.70. La o cotă de 3.00 putem miza pe faptul că francezii se vor impune la cel puțin două goluri diferență. Ținând cont că vor evolua jucători de mare clasă anticipăm că nu vor fi foarte multe faulturi astfel la o cotă de 1.80 vom miza că se vor fluiera mai puțin de 22,5 faulturi. Pariază în fiecare zi și câștigă alături de echipa noastră.