Liga Națiunilor: Finlanda vs Ungaria

Recomandarea noastră: x

Finlanda - Ungaria
1
2.26
X
3.20
2
3.50

Nations League continuă să ne ofere jocuri din ce în ce mai interesante. De la ora 19:00 la Tampere vom asista la un meci foarte interesant. Chiar dacă al prima vedere nu este un joc foarte atractiv, noi suntem siguri că vom avea un joc foarte interesant.  Finlanda vs Ungaria se vor lupta în primul lor meci din Liga Națiunilor. Cele două echipe au fost în grupa preliminară și pentru Europeanul de acum doi ani. Ambele partide au fost câștigate de Ungaria cu scorul de 1-0. Acest meci se dispută în cadrul Ligii C. Biletul zilei fotbal ne aduce un profit consistent la pariuri.

Tactică in Finlanda vs Ungaria

Finlanda, chiar dacă este o echipă modestă este genul de echipă ce poate pune probleme oricărui adversar. Până acum finlandezii nu au reușit să se califice la vreun turneu final. Ultimele preliminarii le-au terminat pe poziția a cincea a grupei. Pe teren propriu, Finlanda este o echipă destul de puternică. În ultimele șase meciuri disputate pe teren propriu ei nu au suferit nici o înfrângere. În aceste jocuri au învins pe Islanda, Belarus, Malta și Estonia. Rezultate de egalitate au obținut în fața Turciei și Macedoniei. Totuși pentru finladezi au întârziat rezultatele în preliminarii. Biletul zilei fotbal ne va aduce o cotă de 3.20.

Ungaria a făcut un turneu foarte bun la ultimul Campionat European. După aceea ei au scăzut foarte mult, atât la nivelul jocului cât și al rezultatelor. În acest an, maghiarii au disputat patru partide amicale. Ei au reușit să obțină un singur rezultat de egalitate, contra Belarusului. În celelalte trei meciuri au fost învinși de Kazakhstan, Scoția și Australia. Principala speranță pentru vecinii noștrii este Adam Szalai. În acest început de sezon ei joacă foarte bine la echipa de club, Hoffenheim. Balasz Dzsudzsak este încă în căutarea unei echipe de club la care să evolueze.

Întâlnirea dintre Finlanda vs Ungaria se anunță una foarte interesantă și echilibrată. O cotă ce ne-a atras atenția este aceea conform căreia, Ungaria să reușească să marcheze cel puțin un gol. Acest pont ne aduce o cotă de 1.45. Pentru un pont mai sigur putem miza pe un rezultat 1X conform căruia Finlanda nu va pierde.